Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα χωρίζουν και… ξαναπαντρεύονται!

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα, όσο προσπαθούν να ξεμπλέξουν τη μία δολοφονία, μπλέκονται σε μια άλλη…

Ο Άγγελος βρίσκεται ξαφνικά να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού μέσα από τη φυλακή παίζει με τους μεγαλύτερους φόβους των ανθρώπων που έχει βάλει στο στόχαστρό του. Η διορία που έχει δώσει τελειώνει και έτσι ο Δημήτρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Άννα ότι ο πατέρας της βρέθηκε στη φυλακή εξαιτίας του δικού του πατέρα. Και δυστυχώς το κάνει αυτό τη στιγμή που εκείνη για πρώτη φορά τού ανοίγει την καρδιά της και παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση τους δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά, ενώ δεν θα αργήσει να φτάσει και η στιγμή του διαζυγίου.

Παράλληλα, ο Θοδωρής, τον οποίο εκβιάζει ο Άγγελος για τη δολοφονία του Κοσμά, προσπαθεί να βρει τρόπο να φύγει στο εξωτερικό. Αυτός που θα τον σταματήσει είναι ο παππούς του, ο οποίος θα τον στηρίξει πολύ και στις περιπέτειες που θα έχει στη συνέχεια. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας συναντιέται με τη Νατάσα, απαιτώντας να πει στη Δανάη ότι είναι κόρη του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο άντρας της, ο Βλάσης, τους παρακολουθεί και, μόλις μάθει την αλήθεια, θα ξεσπάσει πάνω της με τον χειρότερο τρόπο.

Η Νατάσα θα καταλήξει βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, γεγονός που θα κάνει τη Δανάη να τον μισήσει. Και η Κατερίνα όμως βιώνει τον εφιάλτη του Αγγέλου, η οποία προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να την καλύψει, για να μη χάσει τα πάντα, όπως και η Λίνα, η οποία, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθεί ότι πήρε αναβολικά στον αγώνα, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και καταλήγει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όσο για τον Αλέκο, κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τον γιο του να κρατήσει το στόμα του κλειστό, αφού ξέρει ότι, σε περίπτωση που μαθευτεί ότι το πτυχίο του είναι πλαστό, θα καταστραφεί η καριέρα του.

Έτσι, του προτείνει να τον βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή. Ο Άγγελος δέχεται, αλλά την επόμενη μέρα βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Σχέδιο απόδρασης Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να τον βγάλει από τη μέση δηλητηριάζοντάς τον. Και αυτοί που είχαν λόγο να το κάνουν είναι πολλοί.

Εκείνος αρχικά πιστεύει πως ήταν ο πατέρας του αυτός που προσπάθησε να τον σκοτώσει. Ο Αλέκος όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αφού, παρά τα όσα έχουν συμβεί, είναι γιος του και τον αγαπάει. Του λέει μάλιστα ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλουν μπρος το σχέδιό τους. Την επόμενη κιόλας μέρα τού δίνει οδηγίες για την απόδρασή του. Έτσι, την ώρα που τον πηγαίνουν για μαγνητική, ο Άγγελος καταφέρνει να το σκάσει με το αυτοκίνητο της μητέρας του. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι η Άννα βρίσκεται ήδη μέσα σε αυτό.

Νεκρός ο Άγγελος, η Άννα στη φυλακή

Έξι ώρες αργότερα εκείνη ξυπνά χτυπημένη στο δάσος. Στα χέρια της κρατάει ένα όπλο, ενώ δίπλα της βλέπει νεκρό τον Άγγελο. Δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε θυμάται τι έχει συμβεί. Στο μεταξύ, όλοι έχουν αρχίσει να την ψάχνουν. Την ώρα που ο Δημήτρης τη βρίσκει σε άσχημη κατάσταση, η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Αγγέλου. Εκείνη όμως, όσο και αν προσπαθεί, δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Όλα δείχνουν ότι εκείνη πάτησε τη σκανδάλη που αφαίρεσε τη ζωή του Αγγέλου και έτσι οδηγείται στο κρατητήριο. Και ενώ ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει, ο Σπόρος είναι σίγουρος πως η δολοφονία είναι δουλειά του πατέρα του, κάτι βέβαια που εκείνος αρνείται πεισματικά. Λίγο πριν από την πρώτη δίκη για την προφυλάκισή της, η Άννα θυμάται τις τελευταίες στιγμές με τον Άγγελο και σοκάρεται. «Μπορεί να το έκανα εγώ! Το όπλο ήταν στα χέρια μου… Θυμάμαι την καρδιά του Αγγέλου να χτυπάει δυνατά. Θυμάμαι ότι ήταν φοβισμένος. Είδα τον τρόμο που είχε στα μάτια του όταν τον σημάδευα με το όπλο!» λέει κλαίγοντας στον Δημήτρη. Εκείνος όμως είναι σίγουρος πως δεν το έχει κάνει αυτή. «Θα κάνω τα πάντα για να μη μείνεις στη φυλακή μέχρι τη δίκη, θα αποδείξω την αθωότητά σου» τη διαβεβαιώνει. Δυστυχώς αποφασίζεται η προφυλάκισή της και οδηγείται στις φυλακές.

Ο Δημήτρης συνεχίζει την έρευνα, πάντα με τη συμπαράσταση του Αντρέα. Πολύ γρήγορα οι δυο τους φτάνουν στο συμπέρασμα ότι στον τόπο του εγκλήματος υπήρχε και τρίτο άτομο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να σκότωσε τον Άγγελο. Τα στοιχεία όμως που έχουν στα χέρια τους δεν είναι αρκετά για να το αποδείξουν. Αντίθετα, ο Αλέκος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μείνει η Άννα στη φυλακή. Τα έγγραφα μάλιστα που βρίσκει, τα οποία αποδεικνύουν ότι η Άννα γνωρίζει σκοποβολή, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη θέση της.

Παράλληλα, προσπαθεί να στριμώξει και τον Δημήτρη, αποδεικνύοντας ότι παρανόμως έκανε έρευνες στον τόπο του εγκλήματος. Με «δεμένα χέρια» ο Αντρέας Ο Σταύρος δίνει εντολή να κοπεί κάθε πρόσβαση του Δημήτρη στα στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα ο Σπόρος βγάζει από την υπόθεση της Άννας τον Αντρέα, για να μην μπορεί να ενημερώνει κρυφά τον γιο του. Ο Δημήτρης βέβαια είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την Άννα και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Πηγαίνει στο γραφείο του, μαζεύει τα πράγματά του και γράφει την επιστολή παραίτησής του. «Θα είμαι δίπλα στην Άννα μέχρι το τέλος!» λέει στον πατέρα του.

Χωρίζουν και… ξαναπαντρεύονται!

Μπορεί τα γεγονότα που έρχονται να οδηγήσουν τον Δημήτρη και την Άννα στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο, αλλά η περιπετειώδης σχέση τους θα έχει αίσιο τέλος! Αν και χωρισμένοι, οι δυο τους θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού οι ανατροπές θα είναι συνεχείς. Μάλιστα κάποια στιγμή ο αδελφός του Δημήτρη, ο Θοδωρής, θα βρεθεί και πάλι στη φυλακή, αυτή τη φορά κατηγορούμενος για τον φόνο του Κοσμά. Η Άννα θα είναι αυτή που θα τον βγάλει και πάλι από τη φυλακή, αφού θα καταφέρει να αποδείξει ότι ο πατέρας της δεν έπεσε νεκρός από τη δική του σφαίρα αλλά από του κολλητού του φίλου Άκη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αμέσως μόλις έφυγε εκείνος και του έδωσε τη χαριστική βολή. Ο Θοδωρής θα βγει από τη φυλακή, η οικογένεια του Δημήτρη θα προσπαθήσει να ενώσει και πάλι τα κομμάτια της, ενώ εκείνος θα αποφασίσει να πάει μόνος του διακοπές με το βανάκι του. Η Άννα όμως θα βρεθεί και πάλι στον δρόμο του και αμέσως μετά τις πρώτες κοινές τους διακοπές οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας ως κουμπάρους τον Αντρέα και τον Σταύρο. Μη φανταστείτε βέβαια ότι το «και έζησαν αυτοί καλά» θα κρατήσει για πολύ, αφού σύμφωνα με τον Τηλεθεατή ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές, τις οποίες εμείς, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα δούμε στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2023-24.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts