Παγιδευμένοι: Εισαγγελέας και δικηγόρος σε άσχημο παιχνίδι

Παγιδευμένοι: Στο σημερινό επεισόδιο (19/9), θα δούμε πολλά που θα μας καθηλώσουν στη συνέχεια.
Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος είναι δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους.
Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ π Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν τη σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πάντα, όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. 0 Δημήτρης πιάνεται απροετοίμαστος όταν ανακαλύπτει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού χτυπάει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια. Αυτό γιατί ο αδελφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη, του Θοδωρή και της Δάφνης και Διοικητής της Αστυνομίας, ενημερώνεται για την υπόθεση και βρίσκεται μπροστά σ’ ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα. Παράλληλα ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την προφυλάκιση του Θοδωρή. Κανείς, όμως, δεν ξέρει αν τα κίνητρά του είναι καθαρά ή κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη και μέσω του Θοδωρή θέλει να τον καταστρέφει. Τότε, ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του.

Όλα όσα καταλογίζει στην Άννα μέχρι τώρα φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να σώσει τον αδελφό του. Ωστόσο, εκείνη δεν ξέρει αν πρέπει να αναλάβει την υπόθεση και να τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή. Εν τω μεταξύ, όλοι αναρωτιούνται γιατί ο Θοδωρής κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου. Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει υποδεικνύεται ότι είναι ψέμα. Οι δρόμοι της Αννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τούς παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινούν… μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα!

ΜΙΧΑΑΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

0 Δημήτρης είναι ένας καταξιωμένος εισαγγελέας. Έχει πάρει από τον πατέρα του την έντονη αίσθηση του καθήκοντος και της αψεγάδιαστης ηθικής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και π δικαιοσύνη ταυτίζονται και τις αρχές του δεν τις προδίδει για κανέναν. Όταν ο αδελφός του κρίνεται ύποπτος για φόνο, πολλά από τα στιβαρά «πιστεύω» του θα ανατραπούν και οι αρχές του θα κλονιστούν, βάζοντάς τον σε διλήμματα που δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει…

ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

0 Σπύρος είναι πατέρας του Δημήτρη, του Θοδωρή και της Δάφνης και Διοικητής της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών Πειραιά. Τηρεί τους κανόνες μέχρι τέλους και χαίρει του σεβασμού όλων. Αυτό προσπάθησε να διδάξει και στα παιδιά του. 0 Δημήτρης στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών του. Δεν μπόρεσε ποτέ, όμως, να χτίσει μια σχέση αγάπης με τον μικρότερο γιο του, Θοδωρή, που -ειδικά από τότε που πέθανε η μητέρα του- βρίσκεται συνεχώς σε μπελάδες. Όταν ο Θοδωρής τον έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ, θα έρθει η μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους, που ίσως είναι και η λύτρωσή τους…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

0 Θοδωρής είναι ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρη και επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του πατέρα του με αρνητική, παραβατική συμπεριφορά. Η μικρότερη αδελφή του, Δάφνη, είναι η μόνη με την οποία τα πάει καλά. Τώρα, οι σχέσεις με την οικογένειά του θα δοκιμαστούν περισσότερο από ποτέ και κανείς δεν θα μείνει ίδιος με πριν…

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

0 Γεράσιμος είναι ο πατέρας του Σπύρου. Όταν ήταν ακόμη μικρός, ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Κάποια στιγμή, συνελήφθη από τον αδελφό του, που ήταν αστυνομικός. 0 Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του, αν και ο Γεράσιμος πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά μετά τη σύλληψή του Θοδωρή πιστεύει πως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένειά του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ

0 Ανδρέας είναι Αστυνόμος Α1 στη Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών Πειραιά. Πέρα από την επαγγελματική συνεργασία που έχουν με τον Σπύρο και τον Δημήτρη, τους βλέπει σαν οικογένειά του. Δεν έχει σχέση, γιατί είναι δοσμένος ολόψυχα στη δουλειά του. Μία νέα υπόθεση, όμως, θα φέρει αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα…

ΜΑΡΘΑ ΛΑΜΠΙΡΗ-ΦΕΝΤΟΡΟΥΦ

Η Άννα είναι μια νεαρή, μάχιμη δικηγόρος που μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους. Όταν ήταν φοιτήτρια, ο πατέρας της καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε κάνει, γεγονός που καθόρισε τον χαρακτήρα της. Για την Άννα, άλλο είναι ο νόμος και άλλο η δικαιοσύνη. Η συνάντησή της με τον Δημήτρη θα είναι καθοριστική και θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλα όσα προασπίζεται. Όταν βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο ηθικό και συναισθηματικό δίλημμα, θα συγκρουστεί με όλους όσους αγαπά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

0 Κοσμάς είναι ο πατέρας της Άννας. Ήταν καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, αλλά κατηγορήθηκε άδικα για λαθρεμπόριο και φυλακίστηκε. Από τότε που αποφυλακίστηκε, έγινε ψαράς, για να κερδίζει τα προς το ζην. Η Άννα είναι η αδυναμία του, π μόνη που επέμεινε για την αθωότητά του και αγωνίστηκε για να την αποδείξει. Τώρα, ήρθε η ώρα που θα αναγκαστεί να πληρώσει τα λάθη του με τον χειρότερο τρόπο

ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Η Ειρήνη είναι η μητέρα της Άννας. Αν και φαίνεται παθητικός χαρακτήρας, στην πραγματικότητα είναι μια γυναίκα χειριστική και σκληρή. Έχει περάσει μια δύσκολη ζωή, γεμάτη απώλειες και έπρεπε να βρει τρόπους να αντεπεξέλθει μόνη της, καθώς ο άντρας της, ο Κοσμάς, -ως ναυτικός- ήταν πάντα απών. Η άδικη φυλάκιση του άντρα της ήταν η χαριστική βολή, που άφησε την οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΑΘΗΝΑ ΡΟΔΙΤΟΥ

Η Μυρτώ είναι η μικρότερη αδελφή της Άννας, η οποία είναι φοιτήτρια. Της αρέσουν τα ακριβά ρούχα και η «μεγάλη ζωή». Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της, γιατί αυτός ήταν στη φυλακή από όταν εκείνη ήταν μικρή. Αυτό την οδήγησε στο να πάρει σκοτεινά μονοπάτια. Είναι ένα πληγωμένο κορίτσι με ακόρεστη όρεξη για ζωή και λατρεύει την Άννα.

ΣΟΦΙΑ ΦΑΡΑΖΗ

Η Χρύσα είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Άννας. Άβουλη, καταθλιπτική, νιώθει συνέχεια αδικημένη και κατώτερη από την Άννα. Παντρεμένη από πολύ μικρή με τον Νίκο, έχουν μία κόρη, τη Λίνα. Είχαν και έναν γιο, τον οποίο έχασαν όταν ήταν τεσσάρων ετών, γεγονός το οποίο η Χρύσα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει. Τώρα, θα αναγκαστεί να δει τα πράγματα διαφορετικά και να πάρει τη ζωή της στα χέρια της…

ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

0 Νίκος είναι ο άντρας της Χρύσας. Τραπεζικός υπάλληλος, γοητευτικός, εγωιστής αλλά και αδύναμος χαρακτήρας, αισθάνεται ότι βρίσκεται σε έναν γάμο που πια έχει τελειώσει. Καλός πατέρας, τυπικός σύζυγος, έχει όνειρα για μια διαφορετική, πιο ανάλαφρη ζωή. Τα λάθη του θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την πιο σκληρή αλήθεια

ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΡΗΣ

0 Σταύρος είναι εισαγγελέας μαζί με τον Δημήτρη. Αγαπάει την εξουσία που του δίνει η θέση του και την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Με τον Δημήτρη είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια, αλλά π σχέση τους -κυρίως από την πλευρά εκείνου- είναι έντονα ανταγωνιστική. 0 Σταύρος είναι τίμιος εισαγγελέας, που δεν αντέχει να χάνει. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι έχει πολλά να χάσει και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΡΑΔΟΥ

Η Κατερίνα είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη και αδελφή του Σταύρου. Είναι δικαστής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Αγαπάει βαθιά τον Δημήτρη και δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει, θα κάνει απελπισμένες κινήσεις και θα βρεθεί μπλεγμένη σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει…

ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ

0 Αλέκος είναι ιδιοκτήτης μιας τεράστιας δικηγορικής εταιρείας. Δεν έχει ηθικούς ή συναισθηματικούς φραγμούς και δεν κάνει τίποτα αν δεν έχει να επωφεληθεί από αυτό. Είναι παντρεμένος με την Υβόννη και έχουν έναν γιο, τον Άγγελο, που είναι επίσης δικηγόρος και με τον οποίο έχει μια έντονα συγκρουσιακό και ανταγωνιστική σχέση.

ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ

Η Υβόννη είναι π σύζυγος του Αλέκου και μητέρα του Αγγέλου. Έχει κουραστεί να κάνει τον «διαιτητή» στην ατελείωτη σύγκρουση μεταξύ του συζύγου και του γιου της. 0 πόνος που θα νιώσει θα την κάνει να δει το πραγματικό πρόσωπο του άντρα της και να σπάσει μια για πάντα τα δεσμά της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts