Παγιδευμένοι: Η αγωνία κορυφώνεται – Η Άννα απειλεί να καταδώσει τον Σπύρο

Παγιδευμένοι: Μπορεί η αγαπημένη σειρά να έχει σταματήσει για λίγο, όμως από τον ερχόμενο μήνα, κάπου στα μέσα Ιανουαρίου θα δούμε ξανά στις οθόνες μας τις ιστορίες των ηρώων της αγαπημένης σειράς.

Θα δούμε λοιπόν, μεταξύ άλλων πως ο Δημήτρης θα κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη στην Άννα. Συγκεκριμένα θα της πει πως ο πατέρας του, ο Σπύρος, ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του Κοσμά πριν από μερικά χρόνια.

Αυτή η εξομολόγηση του εισαγγελέα προμηνύει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στη ζωή και τη σχέση τους. Η Άννα απομακρύνεται από εκείνον και, όπως θα δούμε, όταν ηρεμήσει, θα θελήσει να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εναντίον του πατέρα της. Η συνάντησή της με τον Σπύρο δεν θα αργήσει να γίνει και η κοπέλα τού μιλάει σκληρά.

Μάλιστα, του ξεκαθαρίζει πως είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει που προκάλεσε τόσο πόνο στην οικογένειά της και που εξέθεσε το όνομα του πατέρα της.

Τον απειλεί, σύμφωνα με το My TV, πως θα στείλει τον ίδιο στη φυλακή για να πληρώσει για όσα έκανε. Ο Δημήτρης προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να την κάνει να ηρεμήσει, αλλά είναι δύσκολο. Ξέρει πως, αν η Άννα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, η οικογένειά τους θα διαλυθεί για πάντα με ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts