Παγιδευμένοι: Η απρόσμενη συνάντηση που ανάβει φωτιές! O ρόλος του Γεράσιμου Μαρκέτου!

Παγιδευμένοι: Στα επόμενα επεισόδια η ένταση θα ανέβει στα ύψη. Μια απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται στο γραφείο της η δικαστικός Μαργαρίτα Βατατζή ανάβει «φωτιές».

Η Μαργαρίτα Βατατζή βλέπει μπροστά της μετά από πολλά χρόνια τον Γεράσιμο Μαρκέτο τον οποίο είχε καταδικάσει η ίδια σε δεκαετή κάθειρξη για απάτες που είχε διαπράξει και του εκφράζει την απορία της για τον λόγο της επίσκεψης του. Ο Γεράσιμος ατάραχος της παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Η αμφιβολία υπέρ του κατηγορούμενου» και της ζητεί να το υπογράψει.

Η Μαργαρίτα επειδή γνωρίζει καλά τον άνθρωπο που έχει απέναντι της – λόγω και μιας ιδιαίτερης σχέσης που είχαν κατά το παρελθόν – του ζητεί να μάθει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του. Ο Γεράσιμος Μαρκέτος την καθησυχάζει και της θυμίζει κοινές τους στιγμές από το παρελθόν. Βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του εκεί καθώς έχει τους λόγους του, τους οποίους και θα μάθουμε στη συνέχεια…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts