Παγιδευμένοι: Η ατάκα της Άννας στον Δημήτρη έγινε viral

Παγιδευμένοι: ”Φωτιά” πήρε το twitter με τα σχόλια των χρηστών για την ”σχέση” Άννας – Δημήτρη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/10).
Όσο ο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος, ένας νέος μάρτυρας έδωσε άλλη τροπή στις έρευνες. Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπάθησαν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει.

Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπάθησαν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη του δολοφόνου, ο Σταύρος έσφιξε τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπήρχε μόνο ένας τρόπος.

Ο πατέρας της Άννας επισκέφτηκε τον Δημήτρη και τον Σπύρο για να τους ζητήσει να του αποκαλύψουν αν η Άννα είναι η δικηγόρος του Θοδωρή, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης του.

Μόλις ο Σπύρος του το επιβεβαίωσε ο ίδιος έγινε έξαλλος και έτρεξε για το σπίτι, στο οποίο μάζεψε τα πράγματα της Άννας και άρχισε να της τα πετάει στο δρόμο. Κανείς από την οικογένειά της δεν μπορούσε να πιστέψει πως υπερασπίζεται τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκότωσε την Μυρτώ.

Έτσι την διώχνουν και λίγο πριν κλείσει η πόρτα, η μητέρας της, της έδωσε ένα χαστούκι, κάτι που την σόκαρε. Τότε ο Δημήτρης έτρεξε κοντά της και άκουσε την ατάκα που έκανε όλο το twitter να παραληρεί.

Διαβάστε τα καλύτερα tweets:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts