Παγιδευμένοι: Η μεγάλη ανατροπή στα νέα επεισόδια- Αυτό είναι το ένοχο μυστικό του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Η δραματική σειρά του ΑΝΤΙ θα κάνει μία σύντομη παύση, καθώς ο σταθμός ξεκινά να μεταδίδει καθημερινά στο πρόγραμμά του το Μουντιάλ 2022, που πραγματοποιείται στο Κατάρ.

Στο τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ Παγιδευμένοι που προβλήθηκε, η σειρά άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα στους τηλεθεατές αλλά και μεγάλη αγωνία για τις εξελίξεις που έρχονται.

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, τα απειλητικά σημειώματα που στέλνει ο Άγγελος σε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Μυρτώς έχουν προκαλέσει τρόμο και φόβο στους ήρωες, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να μείνουν κρυφά τα μυστικά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης, ο οποίος έχει κρύψει από την Άννα πως ο πατέρας του ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του πατέρα της στο παρελθόν. Ένα μυστικό, όμως, που δεν θα μείνει για πολύ κρυφό, σύμφωνα με τα spoilers, και αναμένεται να δημιουργήσει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στη δικηγόρο και στον εισαγγελέα. Μάλιστα, ο Δημήτρης είναι εκείνος που μην αντέχοντας να το κρατάει άλλο μυστικό αποκαλύπτει στην Άννα πως ο Σπύρος Μαρκέτος έβαλε άδικα τον Κοσμά στη φυλακή.

Η αποκάλυψη του εισαγγελέα πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην Άννα, η οποία, δεν μπορεί να συνεχίσει να συναναστρέφεται με τους ανθρώπους που κατέστρεψαν την ηρεμία της οικογένειάς της. Η Άννα βάζει στην άκρη τα συναισθήματα που έχει για τον Δημήτρη, ενώ πια νιώθει μόνο μίσος για τον Σπύρο.

Θέλει να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί, ενώ ο Δημήτρης, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, αισθάνεται απαίσια που την πλήγωσε. Ξέρει, όμως, πως ποτέ δεν θα είναι όπως πριν και ίσως την έχασε για πάντα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts