Παγιδευμένοι: Κρίσιμη απόφαση για την Άννα – Θα δεχτεί την συγνώμη της μητέρας της;

Παγιδευμένοι: Η Άννα και ο Δημήτρης είναι ικανοποιημένοι από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα αλλά και με την προφυλάκιση του Αγγέλου.

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022…

Η απόφαση της Άννας να κρατήσει απόσταση από τον Δημήτρη αποδεικνύεται επώδυνη και για τους δύο τους. Ο Δημήτρης απογοητεύεται και δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Άννας για μία ακόμα φορά.

Η εγκατάσταση του Γεράσιμου στο σπίτι του Σπύρου δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Σπύρο και πολλά ερωτηματικά στον Δημήτρη. Η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μία σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους. Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο και πώς θα επηρεάσει τη ζωή όλων;

Οι έρευνες του Ανδρέα για τον Χατζή βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο. Συνεργάζεται ο Σταύρος με τον Αλέκο Χατζή; Η Ειρήνη, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον δολοφόνο της Μυρτώς, θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Άννα. Θα δεχθεί η Άννα τη συγνώμη της;

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts