Παγιδευμένοι: Μαρκέτος και Μαυρίδης συναντήθηκαν και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε

Παγιδευμένοι: Τα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι» συνεχίζονται κανονικά παρότι πλέον δεν προβάλλεται στην μικρή οθόνη λόγω των αγώνων του Μουντιάλ.

Οι τηλεθεατές εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την προσωρινή διακοπή της σειράς, μέχρι που ζήτησαν και αλλαγή ώρας προκειμένου να δουν την συνέχεια.

Ο έρωτας του εισαγγελέα Μαρκέτου και της δικηγόρου Άννας Ροδίτη, ήταν το απόλυτο για τη σειρά.

Μάλιστα, το τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή χρονιά τελείωσε με την Άννα να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη και αυτός να κάνει πίσω, λόγω ενός μυστικού του πατέρα του.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα στιγμιότυπο από τα backstage των γυρισμάτων.

Μαζί με τον εισαγγελέα Μαυρίδη (Κίμων Κουρής), είναι μαζί στο γραφείο του και συζητούν. Τώρα για ποιο λόγο βρίσκονται ξανά μαζί και τι ψάχνουν, δεν το ξέρει κανείς.

Αναμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια από τον Ιανουάριο του 2023 και να δούμε την ανάμειξη του Μαυρίδη με τον Χατζή και πώς αυτό θα επηρεάσει την φυλάκιση του Άγγελου.

πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts