Παγιδευμένοι: Οι έρευνες βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο και το μυστικό του αποκαλύπτεται!

Παγιδευμένοι: Απομένουν μόλις τέσσερα επεισόδια πριν το φινάλε της σεζόν για την ανατρεπτική σειρά του ΑΝΤ1, αυτής της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε και της άλλης. Μετά, η σειρά θα κάνει μία παύση και θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις αρχές του 2023, όταν και θα έχουν γυριστεί από τους συντελεστές τα επεισόδια που χρειάζονται για την προβολή τους.

Μέχρι να ρίξει αυλαία για τη σεζόν λοιπόν η αγαπημένη σειρά, θα δούμε πολλές εξελίξεις να εκτυλίσσονται μεταξύ των ηρώων της ενδιαφέρουσας ιστορίας.

Φυσικά αυτές οι εξελίξεις αναμένεται για ακόμα μία φορά να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, ειδικά με το μυστικό που κρατούσε ο Σταύρος για τη βραδιά της δολοφονίας της Μυρτώς το οποίο και αποκαλύπτεται.

Η Άννα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Δημήτρη, χωρίς και η ίδια να το θέλει, ενώ ο Δημήτρης απογοητεύεται από τη στάση της και δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της. Όμως και πάλι θα αναγκαστούν να συνεργαστούν για μία νέα υπόθεση αν και οι πλευρές τους είναι αντικρουόμενες.

Εντωμεταξύ η προφυλάκιση του Άγγελου θα πυροδοτήσει διάφορες εξελίξεις που θα επηρεάσουν όλους και ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Το σχέδιο του μπαίνει σε εφαρμογή, με τη βοήθεια της Κλειώς και όλοι φοβούνται μήπως αποκαλυφθούν μυστικά του παρελθόντος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts