Παγιδευμένοι: Οι υποψίες για τον Σπύρο επιβεβαιώνονται: «Ώστε αυτός είναι»

Παγιδευμένοι: Την ώρα που η Άννα και ο Δημήτρης στην σειρά Παγιδευμένοι, σχεδιάζουν να ζήσουν μαζί και να γίνουν γονείς, η αποκάλυψη για το ποιος είναι πραγματικά ο δολοφόνος του Κοσμά έρχεται να συγκλονίσει τον εισαγγελέα, που βλέπει την ευτυχία του να καταστρέφεται.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ANT1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 15/5 – Επεισόδιο 59

Ο Ανδρέας και ο Σταύρος είναι σοκαρισμένοι, έχοντας επιβεβαιώσει τις υποψίες τους για τον Σπύρο. «Ώστε αυτός είναι. Τον είχα σαν πατέρα μου. Μου έδειξε τον δρόμο. Δεν μπορώ να καταλάβω», λέει ο Ανδρέας. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης και η Αννα περνούν την πιο ευτυχισμένη φάση της σχέσης τους, αποφασίζοντας να ζήσουν μαζί. «Θέλεις να κάνουμε ένα παιδί;», τον ρωτάει η Άννα.

«Πώς να μη θέλω μαζί σου!», απαντάει εκείνος. Η κοπέλα, σε πελάγη ευτυχίας, μόλις βγαίνει από το νοσοκομείο, ψάχνει να βρει σπίτι για να μείνουν μαζί με τον αγαπημένο της και να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή.

Ο Γεράσιμος έχει βάλει στόχο να σώσει τον Σπύρο και να φυγαδεύσει τον Θοδωρή. Γι’ αυτό και παίρνει έναν από τους ανθρώπους του και αφού τον πληρώνει αδρά, κάνουν την εξής συμφωνία. Να εμφανιστεί εκείνος ως ο δολοφόνος του Κοσμά. Για να είναι πιο πιστευτός τον πυροβολεί στο χέρι. Οταν ο άντρας αυτός εμφανίζεται στον Σταύρο και στον Ανδρέα, εκείνοι θα μπερδευτούν, αλλά δεν θα πειστούν. «Σαν να έχει μάθει ένα ποίημα και να τα λέει απέξω», είναι αυτό που διαπιστώνουν. Κι ενώ ο Δημήτρης και η Αννα σχεδιάζουν μια ζωή μαζί, όλα κρέμονται και πάλι από μια κλωστή.

Ο Δημήτρης δεν σταματάει να ψάχνει για τον δολοφόνο του Κοσμά και θα ανακαλύψει κάτι που θα τον οδηγήσει στην αλήθεια. Από τα στοιχεία που του έχει δώσει ο Αλέκος, πηγαίνει στο νεκροταφείο. Εκεί συναντά μια γυναίκα που πουλάει λουλούδια. Της δείχνει φωτογραφία του πατέρα της Άννας.

«Φυσικά τον έχω δει. Όταν εξαφανίστηκε, πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία αλλά κανείς δεν με πήρε πίσω», του λέει. «Με ποιον ήρθε;», την ξαναρωτάει. «Με έναν νεαρό άντρα. Πρώτα έφυγε το αγόρι και μετά εκείνος με το λεωφορείο», είναι τα λόγια της.

Ο Δημήτρης πηγαίνει και ελέγχει από τον κεντρικό φορέα των λεωφορείων την κάμερα από το συγκεκριμένο δρομολόγιο και όταν βλέπει τον αδελφό του με τον Κοσμά, καταλαβαίνει. Πηγαίνει στην αποθήκη που συνέβησαν όλα. Κλαίει γοερά και είναι απαρηγόρητος. Την ίδια στιγμή η Άννα του τηλεφωνεί επίμονα, αλλά εκείνος δεν το σηκώνει.

Παγιδευμένοι: Τρίτη 16/5 – Επεισόδιο 60

Ο Δημήτρης έχει φτάσει στην αλήθεια και δεν ξέρει πώς να τη διαχειριστεί. Την ίδια ώρα, η Αννα τον περιμένει στο καινούριο τους σπίτι. Ο Γεράσιμος οργανώνει την απόδραση του Θοδωρή στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι κάποιος παρακολουθεί τον Θοδωρή και είναι έτοιμος να τους χαλάσει τα σχέδια. Είναι ο φίλος

του Ακη που συνεργάζεται με τον Αλέκο και του δίνει πλήρη αναφορά. Την ίδια ώρα η αδελφή του Σπύρου δίνει στην Κατερίνα ένα γράμμα που έχει βρει στο γραφείο του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης γνωρίζοντας πια όλη την αλήθεια, λέει τα πάντα στον Σταύρο και τον Ανδρέα, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες τους. Κι ενώ οι τρεις τους προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν, η Κατερίνα θα έρθει και θα τους δώσει το γράμμα που θα σκάσει σαν βόμβα.

Ο Δημήτρης διαβάζει το γράμμα του πατέρα του που γράφει: «Στη ζωή μου προσπάθησα να προσφέρω σε όλους και να είμαι τίμιος και καλός πατέρας. Αυτή είναι μια προσωπική μου επιλογή. Σας αγάπησα πολύ. Προσπάθησα να σας προστατεύσω. Κάποιες φορές απέτυχα. Συγγνώμη. Δεν αξίζω να ζω. Εμπιστεύομαι τον έναν στον άλλον». Τότε ο Δημήτρης λέει στον Ανδρέα και τον Σταύρο: «Θα αυτοκτονήσει». Τρέχουν να τον προλάβουν. Ψάχνουν το στίγμα του κινητού του για να τον εντοπίσουν. Οταν το βρίσκουν, ο γιος του καταλαβαίνει: «Πηγαίνει στον τάφο της μητέρας του», τους λέει και σπεύδουν πριν κάνει κακό στον εαυτό του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts