Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σε άσχημη κατάσταση – Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Σήμερα (16/1) επιστρέφουν επιτέλους οι «Παγιδευμένοι» με νέα επεισόδια, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Μαζί με τα ευχάριστα νέα, το κανάλι του ΑΝΤ1, δημοσίευεσε ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο που θα δούμε τον Δημήτρη να βρίσκεται σε απόγνωση και να προσπαθεί να ξεσπάσει γιατί “πνίγεται” από τα όσα έχουν γίνει.

Μετά την είσοδο της νέας παρουσίας, που θα αναστατώσει την σχέση Δημήτρη και Άννας θα γίνει χαμός. Σε αυτή την καθηλωτική ιστορία, η αλήθεια αλλάζει συνεχώς πρόσωπα, κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και των έντονων συναισθημάτων, δεν υπάρχει ποτέ τέλος. Κάθε φορά, όλα ξεκινούν από την αρχή…Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, από σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:00 και θα κόψουν την ανάσα μας.

Όχι, και νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά της. Από τη μία στηρίζει τον γιο της, όμως από την άλλη έχει μέσα της πολύ έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης και την αναζητά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ρήξη που γίνεται μέσα της. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος όταν μου τον πρότειναν και για μένα είναι πρόκληση να αποδοθούν σωστά οι λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »