Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι ο γιος του είναι παντρεμένος με την κόρη του Κοσμά!

Παγιδευμένοι: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις την εβδομάδα που ξεκινάει για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς.

Παρόλο που ο γάμος αυτός έγινε μυστικά και για συγκεκριμένο λόγο, σύντομα όλοι θα μάθουν πως η Άννα και ο Δημήτρης είναι «παγιδευμένοι», όχι μόνο στην υπόθεση της Μυρτώς, αλλά και σε έναν γάμο αναγκαστικό.

Μπορεί ο φονιάς της Μυρτώς να μπήκε στη φυλακή και όλα να βρήκαν την ισορροπία τους, η Άννα και ο Δημήτρης όμως θα συναντηθούν ξανά, αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις των πράξεών τους…

Ένα πρόσωπο κλειδί θα μάθει για τον γάμο τους και θα ζητήσει εξηγήσεις. Παρόλο που εκείνοι προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό και να ξεχάσουν αυτή την κίνηση που έγινε αναγκαστικά, ένας πρωταγωνιστής θα ζητήσει τον λόγο, φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση!

Ο Σπύρος ανακαλύπτει πως ο γιος του είναι παντρεμένος, με την κόρη του Κοσμά, στην σειρά Παγιδευμένοι. Μη μπορώντας να σηκώσει στις πλάτες του το φορτίο της δολοφονίας του Κοσμά, ξεσπά στον Δημήτρη και τον “μαλώνει” για αυτή του την κίνηση.

Η Άννα ετοιμάζεται να υπογράψει το διαζύγιο. Θα το δεχτεί ο Δημήτρης ή θα την κρατήσει κοντά του, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του για εκείνη;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts