Παγιδευμένοι: Σοφία Φαραζή: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και πώς το αντιμετώπισε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Σοφία Φαραζή το βράδυ της Τετάρτης (12/10) και εκείνη μίλησε για όλα.

Φυσικά, αναφέρθηκε στη σειρά Παγιδευμένοι στην οποία την είδαμε φέτος, μετά από χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Η στεναχώρια μου προκάλεσε ροδόχρου ακμή, είναι αυτοάνοσο νόσημα… Δεν ήταν από το άγχος. Ξεκίνησε από στενοχώρια και ενώ στην αρχή την καταπολέμησα με αντιβιώσεις, πήγα στο δερματολόγο. Τώρα κάνω μαθήματα και έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα φάρμακο. Είναι αυτοάνοσο, για κάποιο λόγο έχει έρθει. Το δερματικό έχει να κάνει πάρα πολύ με την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Σοφία Φαραζή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την late night εκπομπή The 2Night Show:

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία δεν ήξερε αν ήθελε να συνεχίσει να ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός»!

Και πρόσθεσε: «Αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία παράσταση που έκανα, πριν από την πανδημία, από δύο θανάτους που υπήρξαν στην οικογένεια μας. Με επηρέασε πάρα πολύ. Κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου, κάπου το έψαξα λίγο και… όταν ψάχνεις βρίσκεις. Δεν ήξερα για μια διετία αν τελικά το αγαπάω αυτό».

Δείτε τι άλλο είπε για τη σειρά Παγιδευμένοι:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts