Παγιδευμένοι (9/5): Γράφει τα τελευταία του λόγια και βάζει τέλος στη ζωή του.

Ο Ανδρέας θα αποκαλύψει στον Σταύρο τις υποψίες του για την ενοχή του Σπύρου στη δολοφονία του Κοσμά και οι εξελίξεις στο σημερινό 9/5 επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 9/5 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Κανείς από τους δύο δεν θέλει να το πιστέψει. «Ας ελπίσουμε ότι κάνουμε λάθος», εύχονται. Μαζί θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν αν οι υποψίες τους είναι αληθινές. Στο μεταξύ βλέπουν τον διοικητή με άλλο σακάκι από εκείνο που φορούσε το πρωί και ήταν ματωμένο. Στο μεταξύ καταφθάνει ο Δημήτρης: «Πιάσαμε το λάθος άτομο. Πρέπει να βρούμε τον δολοφόνο του Κοσμά. Μην πείτε ακόμα κάτι στην Αννα γιατί έχει κάπως ηρεμήσει», τους παρακαλεί. Εκείνοι δεν του αποκαλύπτουν τίποτα για τις υποψίες που έχουν.

Η Αννα προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της, αλλά θα αποδειχτεί ότι δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει. Σε έναν καβγά που έχει ο Νίκος με την αδελφή της στο σπίτι της μητέρας της, εκείνη καταρρέει. Η μεταφορά της στο νοσοκομείο τους ανησυχεί όλους.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σταύρος και ο Ανδρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την ενοχή του Σπύρου και θα βρουν ένα στοιχείο που θα τους αφήσει εμβρόντητους. Κοιτούν τις κάμερες με το υλικό από το εσωτερικό του αστυνομικού τμήματος και βλέπουν τον Σπύρο σε μια στιγμή που είναι μόνος, να παίρνει το όπλο που βρήκαν στο δάσος από τα τεκμήρια του εγκλήματος και να το κρύβει. Και οι δύο είναι σε απόγνωση. «Πώς θα το πούμε στον Δημήτρη;», αναρωτιούνται. «Ωστε αυτός είναι. Τον είχα σαν πατέρα μου. Ηταν ο μέντοράς μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε», λέει απαρηγόρητος ο Ανδρέας.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης με τα στοιχεία που έχει από τον Αλέκο, ξεκινάει τη δική του έρευνα και είναι πλέον πολύ κοντά στην αλήθεια.

Ο Σπύρος γράφει ένα γράμμα για να αποχαιρετίσει την οικογένειά του. «Στη ζωή μου προσπάθησα να προσφέρω σε όλους και να είμαι τίμιος και καλός πατέρας. Αυτή είναι μια προσωπική μου επιλογή. Σας αγάπησα πολύ. Προσπάθησα να σας προστατεύσω. Κάποιες φορές απέτυχα. Συγγνώμη. Δεν αξίζω να ζω. Εμπιστεύομαι τον έναν στον άλλο». Στη συνέχεια πηγαίνει και ζητάει βοήθεια από τον Γεράσιμο για να βοηθήσει τον Θοδωρή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts