Παγιδευμένοι spoiler: Έτσι πιάνει η Άννα και ο Δημήτρης τον φονιά της Μυρτούς

Παγιδευμένοι spoiler: Μια δολοφονία μας έχει συγκλονίσει στη νέα αστυνομική σειρά Παγιδευμένοι, η οποία σκορπίζει θλίψη και παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια πολλά αναπάντητα ερωτήματα για το ποιος είναι τέλος πάντων ο φονιάς της Μυρτούς.

Η Άννα με την ιδιότητα της δικηγόρου αλλά και της αδερφής της αδικοχαμένης κοπέλας βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα καταδείξει τον δολοφόνο. Και αφού λοιπόν τώρα πια είναι σίγουρο, πως ο συνεργάτης της Άγγελος σκότωσε την αδερφή της, αναζητάει για αρχή το λόγο που ήταν τόσο δικό της άτομο και την έπληξε ανεπανόρθωτα.

Η αντίδραση της Άννα μόλις μάθει πως ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ


Εκείνος θα ομολογήσει και συγκεκριμένα θα παραδεχτεί ότι την σκότωσε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της και εκείνη ωστόσο δεν τον ήθελε. Η Άννα θα θολώσει, όταν μάλιστα θα της τονίσει, ότι καλά έκανε και τη σκότωσε. Στη συνέχεια θα επιχειρήσει να του αφαιρέσει τη ζωή, αλλά τότε θα είναι η στιγμή που Δημήτρης και Ανδρέας θα συλλάβουν τον Άγγελο. Μπορεί ο νομικός να μπει στη φυλακή αλλά θα βρει τρόπο να φορτώσει αλλού τον θάνατο.

Έτσι πιάνει η Άννα και ο Δημήτρης τον φονιά της Μυρτούς

Τα πράγματα στη νέα αστυνομική σειρά ”Παγιδευμένοι” φαίνεται να μπαίνουν σε μία σειρά, αφού ο δολοφόνος της Άννας έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια.
Η Άννα και ο Δημήτρης υποπτεύονται τον Άγγελο, αλλά δεν ξέρουν πως να τον δώσουν στην αστυνομία με τον σωστό και νόμιμο τρόπο. Όπως θα δούμε όμως στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 δικηγόρος και εισαγγελέας ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να φανεί η αλήθεια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts