Παγιδευμένοι spoiler: Αναπάντεχη εξέλιξη! Άννα και Δημήτρης χωρίζουν!

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος ακόμα και μέσα από τη φυλακή συνεχίζει να κινεί τα νήματα. Το σατανικό μυαλό του έχει συλλάβει το τέλειο σχέδιο για να τους παγιδέψει όλους και να τους φέρει αντιμέτωπους με μυστικά και λάθη του παρελθόντος. Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται από το πορτμπαγκάζ του Σπύρου, βάζοντάς τον σε νέες περιπέτειες.

«Κάρφωμα» από τη σύζυγο

Η Υβόννη καταθέτει στον Σταύρο πως όλα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της στο δικαστήριο είναι αλήθεια, προκαλώντας την οργή του Αλέκου, ο οποίος την κλειδώνει έξω από το σπίτι και μπλοκάρει όλες τις πιστωτικές της κάρτες. Παράλληλα, η μητέρα και η αδελφή της Άννας μαθαίνουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ κι αισθάνονται τύψεις επειδή την αδίκησαν. Ο Δημήτρης και η Άννα καταφέρνουν να βρουν τα αποδεικτικά στοιχεία που δένουν την κατηγορία του Αγγέλου κι έτσι εκείνος οδηγείται οριστικά στη φυλακή. Η εξέλιξη αυτή σημαίνει και τη λήξη της συνεργασίας τους. Οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Εκβιασμός

Στο κελί, ο Άγγελος βλέπει στην τηλεόραση τον πατέρα του να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του. Πιστεύει ότι τον πρόδωσε και τη βάζει κι αυτή στη λίστα με όσους θα εκδικηθεί. Παράλληλα, ο Γεράσιμος δίνει στον Σπύρο να καταλάβει ότι γνωρίζει για τη δολοφονία του Κοσμά και τον κρατά στο χέρι. Έτσι, εκείνος αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι, παρόλο που δεν ήθελε ποτέ τα παιδιά του να έχουν σχέσεις με τον πατέρα του. Η Άννα αναλαμβάνει μια καινούργια υπόθεση και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Εκείνη εκπροσωπεί ένα νοσοκομείο κι ο εισαγγελέας έχει αναλάβει την έρευνα μετά την καταγγελία μιας μητέρας, η οποία ισχυρίζεται ότι με την αγωγή που έδωσαν στην κόρη της επιδείνωσαν την κατάσταση της υγείας της. Η αδελφή της Υβόννης, Κλειώ, συναντιέται στη φυλακή με τον Άγγελο. Εκείνος, γνωρίζοντας το μίσος που τρέφει για τον πατέρα του, της ζητά να γίνει δικηγόρος του. Η Ειρήνη πηγαίνει στο γραφείο της Άννας και της ζητά συγγνώμη. Παρότι το κλίμα μεταξύ τους φτιάχνει, η κόρη της επιμένει πως δεν μπορεί ακόμη να επιστρέφει στο σπίτι. Η αστυνομία βρίσκει το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο Κοσμάς και μέσα το πορτοφόλι του. Έτσι, ενημερώνουν την οικογένειά του, η οποία αρχίζει να ανησυχεί ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί.

Νέα σύγκρουση

Η θεία του Θοδωρή του κάνει δώρο ένα μεταχειρισμένο κινητό. Όταν το παίρνει στα χέρια του, βλέπει ότι υπάρχει μέσα μια φωτογραφία του μαζί με τον πατέρα της Άννας, από τη μέρα που τον σκότωσε. Η Κλειώ συναντιέται με την Υβόννη και τον Αλέκο και τους δίνει ένα φάκελο, ο οποίος περιέχει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εκείνος έστησε την καριέρα του πάνω σε ένα ψέμα, αφού το πτυχίο του είναι πλαστό.

Παράλληλα, ένα δέμα που λαμβάνει ο Δημήτρης φέρνει νέα ρήξη στη σχέση του με την Άννα. Το σχέδιο του Αγγέλου μόλις ξεκίνησε και οι αποδέκτες του μίσους του θα είναι πολλοί…

Το μυστικό του Σταύρου

Μπορεί όλοι να ξέρουν ότι ο δολοφόνος είναι ο Άγγελος, οι υποψίες όμως ότι προσπάθησε να καλύψει τον Αλέκο, συνεχίζουν να βαραίνουν τον Σταύρο. Όταν ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο εισαγγελέας το βράδυ της δολοφονίας ήταν μαζί με τον Χατζή σε ένα νοσοκομείο, ο Δημήτρης αποφασίζει να του μιλήσει. Έτσι, ο Σταύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Εκείνο το βράδυ νοσηλεύτηκε γιατί είχε μια μεγάλη κρίση επιληψίας.


Επειδή, όμως, δεν ήθελε να μάθει κανένας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τηλεφώνησε στον Αλέκο και ζήτησε τη βοήθειά του. Οι εξηγήσεις του καλύπτουν τον Δημήτρη, ο οποίος υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι και η Άννα έχει μάθει ότι ο Σταύρος ήταν μαζί με τον Χατζή το βράδυ της δολοφονίας της αδελφής της κι αυτό δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι. Η απόφαση, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, που παίρνει εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη και τον εκθέτει στα μάτια του Σταύρου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts