Παγιδευμένοι spoiler: Σοβαρό τροχαίο για Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι spoiler: Σε ένα περίεργο κι επικίνδυνο μονοπάτι μπαίνουν οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές.
Ένα τροχαίο, έρχεται για να εμποδίσει τον Δημήτρη και την Άννα, στη σειρά Παγιδευμένοι που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Ένα ξαφνικό ατύχημα ανατρέπει τα δεδομένα κι αφήνει πίσω τις έρευνές τους.

Μόλις η Άννα ενημερώνεται πως ο φονιάς είναι ο καλύτερός της φίλος, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος αυτός την κορόιδευε τόσο καιρό, πως σκότωσε την μικρή της αδελφή, πως παλεύει να καλύψει τα ίχνη του τόσο ξεδιάντροπα!

Ο Δημήτρης παλεύει να ηρεμήσει την Άννα, όμως εκείνη δεν ακούει κανέναν. Οι δυο τους έχουν πάρει φόρα και μάχονται με τον χρόνο, ώστε να βρουν έγκαιρα τα στοιχεία που θα καταδικάσουν τον δολοφόνο.

Viral Είδηση: Παγιδευμένοι spoiler: Έξω φρενών ο Σπύρος – Αυτή η συνάντηση θα του θυμίσει τα παιδικά του τραύματα

Αποφασισμένοι να μη σταματήσουν μπροστά σε κανέναν και τίποτα, παίρνουν ρίσκα που αποδεικνύονται υπερβολικά. Το τροχαίο ατύχημα που θα έχουν η Άννα και ο Δημήτρης, στη σειρά Παγιδευμένοι, θα είναι το πρώτο καμπανάκι που θα τους προειδοποιεί ότι έχουν φτάσει πολύ κοντά στον κίνδυνο.

Ευτυχώς οι δυο τους θα βγουν αλώβητοι από το αμάξι, όμως ο Άγγελος καραδοκεί. Παρακολουθεί τις κινήσεις τους και σπεύδει να βάλει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο, προκειμένου να τους παραπλανήσει και να στρέψει τις έρευνες της αστυνομίας αλλού…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts