Παγιδευμένοι spoiler: Το μυστικό που βασανίζει τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Το περιοδικό my tv έχει πλούσιο ρεπορτάζ για τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Άννα και ο Δημήτρης είναι ικανοποιημένοι από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα αλλά και με την προφυλάκιση του Αγγέλου.

Η Άννα όμως επιλέγει να απομακρυνθεί για λίγο από τον εισαγγελέα αφήνοντάς τον απογοητευμένο μιας και εκείνος πίστευε πως η ζωή τους θα αλλάξει μετά την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου.

Όμως, ο Άγγελος αλλάζει ξανά τα δεδομένα και αυτή τη φορά οι απειλές του τους αφορούν όλους. Τα μυστικά τους κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Άγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Αυτό θα γίνει η αφορμή η Άννα και ο Δημήτρης να ενώσουν πάλι τις δυνάμεις τους προκειμένου να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή και να σταματήσουν τον Άγγελο. Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται και τρέμει στην ιδέα μήπως κι εκείνος έχει την ίδια κατάληξη με την αδελφή της.

Η κοπέλα ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη προκειμένου να βρει τα ίχνη του πατέρα της χωρίς κανένας από τους δύο να υποψιάζεται πως οι πιο κοντινοί άνθρωποι του εισαγγελέα γνωρίζουν πολλά. Οι μέρες κυλούν δύσκολα και όλοι καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με τα μυστικά από το παρελθόν και τις απειλές του Αγγέλου. Μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ.
Όμως, ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά, τότε όλα θα χαθούν. Τι θα επιλέξει ο Δημήτρης; Τη γυναίκα που αγαπάει; Ή τον πατέρα του; O ίδιος διαπιστώνει πως δεν αντέχει να χάσει ξανά από τη ζωή του τη δικηγόρο μιας και ο έρωτάς του για εκείνη όλο και φουντώνει.

Δείτε απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο:

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts