Παράδεισος: Καραπάνος και Γεράσιμος συναντιούνται ξανά

Σασμός: Πατέρας και γιος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, χαρίζοντάς μας σκηνές που θα μείνουν αξέχαστες. Ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έρχονται στη νέα σειρά του ALPHA με τίτλο “Παράδεισος”, για να καθηλώσουν τους τηλεθεατές με τις ερμηνείες τους.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την χαρά να τους απολαύσουν ξανά μαζί, καθώς θα έχουν κοινές σκηνές στη νέα αυτή σειρά. Όπως αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας στη Ναταλία Γερμανού, οι δυο τους θα φέρουν την μόδα στην Αθήνα.

Η νέα αυτή ιστορία μας μεταφέρει στη δεκαετία του 60′, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη, αλλά και των εργαζομένων του.

Φανταχτερά υφάσματα, μόδα των 60s, και στερεότυπα εποχής που θα μας βάλουν σε σκέψεις. Μέχρι στιγμής, τα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά είναι για τη σειρά Παράδεισος, είναι: Αργύρης Πανταζάρας, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Τάσος Νούσιας, Ευαγγελία Συριοπούλου κ.α.

Οι fans της σειράς Σασμός θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τους αγαπημένους τους Βλάση Καραπάνο και Γεράσιμο Χριστογιάννη. Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα, αρκετά διαφορετικό από όσα έχουμε δει ως σήμερα. Ο Ντίνος είναι ένας νεαρός, φιλόδοξος και εκρηκτικός χαρακτήρας. Είναι ένας άνθρωπος που έφερε τη μόδα στην Αθήνα και εργάζεται πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts