Παράδεισος των κυριών (20/2): Δύσκολες ώρες για την Μιράντα – Μαθαίνει ότι…

Χαμός αναμένεται να γίνει απόψε στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών, καθώς η ανακοίνωση που κάνουν η Μιράντα και ο Ντίνος ότι ετοιμάζονται να φύγουν μαζί στην Αμερική, σκάει σαν βόμβα.

Οι αποψινές 20/2 στον Παράδεισο των Κυριών


Η Ζηνοβία και ο Μάρκος πληγώνονται πιο πολύ απ’ όλους και μοιάζουν να μην μπορούν να το δεχτούν. Την ίδια στιγμή ο Αγης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την εξουσία που απέκτησε και συμπεριφέρεται άσχημα στους γονείς του, μιλώντας τους ειρωνικά και απαξιωτικά και ζητώντας τους παράλογα πράγματα. Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μοιάζουν ανίκανοι να αντιδράσουν.

Η Βικτώρια βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα της στοιχίσει κι άλλο, καθώς ο Χρηστίδης την περιμένει μέσα στο σπίτι της: «Ηρθα να μου δώσεις κι άλλα λεφτά για να φύγω στο εξωτερικό. Αυτά που μου έδωσες δεν μπορώ να τα πάρω», απαιτεί.

Τα νέα για τον Χρηστίδη ότι το έσκασε από τη φυλακή, φέρνουν αναστάτωση σε όλους, ιδιαίτερα στην Ολγα και στον Πάρη, ενώ ο Γιαμαλής μοιάζει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθεί ο Θανάσης για τις πράξεις του. Ο Αναγνώστου, από την άλλη, έχει φέρει τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο αστυνόμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα και αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Τι θα δούμε αύριο, 21/2

Ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με κάποια συναισθήματα που κρατούσε μέσα του θαμμένα για καιρό, καθώς η Αμαλία που μαθαίνει ότι ο Ντίνος φεύγει, πηγαίνει να τον βρει και να του μιλήσει για τα αισθήματά της: «Εμαθα ότι φεύγεις; Θέλω να ξέρεις ότι σ’ αγαπώ. Ποτέ δεν σε πρόδωσα», ισχυρίζεται, αλλά εκείνη την ώρα έρχεται η Μιράντα και τους βλέπει μαζί. Η κοπέλα, που παρεξηγεί αυτή τη συνάντηση, πληγώνεται και αποφασίζει να φύγει από τη ζωή του αλλά και από την Αθήνα.

Η Αμαλία μαθαίνει για την παρενόχληση που δέχτηκε η Πολυξένη από τον Αποστόλη: «Θα το κανονίσω εγώ, Πολυξένη μου, μη στενοχωριέσαι, δεν θα πάθεις τίποτα, ούτε κανείς θα σε διώξει», την καθησυχάζει. Την ίδια στιγμή ο Πάρης υποψιάζεται ότι η Αμαλία πήγε να βρει τον Ντίνο και τον ψαρεύει για να βεβαιωθεί: «Ηρθε και η Αμαλία να την παρηγορήσεις;», τον ρωτάει δήθεν αδιάφορα και ο Ντίνος του επιβεβαιώνει τους φόβους του: «Ναι ήρθε, αλλά όχι για να την παρηγορήσω. Ηρθε να με αποχαιρετίσει. Φεύγω στην Αμερική», του λέει.

Στο μεταξύ η Λιζέτα πιέζει τη Βικτώρια να της βγάλει το πλαστό πιστοποιητικό γέννησης για τη μικρή Ειρήνη: «Πρέπει να είναι αμερικανικό, έχεις πληρωθεί κι αν χρειαστεί να δώσω κι άλλα», της τονίζει. Την ίδια ώρα ο Θανάσης βρίσκεται στο σπίτι των Μπουραντάδων κλειδωμένος στο δωμάτιό της Βικτώριας και περιμένοντας να του φέρει χρήματα, αρχίζει να σκαλίζει τα πράγματά της, ώσπου ανακαλύπτει κάτι που φέρνει τα πάνω-κάτω.

Ο Θανάσης βλέπει μια φωτογραφία της Αμαλίας που είναι μωρό και έχει το ίδιο σημάδι με αυτό της Μιράντας (Μαρία Παπαδέα, τότε). Αμέσως καταλαβαίνει ότι η Βικτώρια του έχει πει ψέματα και δεν έχει δώσει το κοριτσάκι που γέννησε η Μιράντα για υιοθεσία στην Αμερική, αλλά το έχει κρατήσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts