Πατριαρχέας: Η ηλικία, το ύψος, ο γάμος και η συνεργασία με τον Φιλιππίδη

Τον έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει ως γιατρό της Άνω Ποριάς στο Ρέθυμνο μέσα από την επιτυχημένη σειρά Σασμός. Ποιος είναι όμως ο Θανάσης Πατριαρχέας ή αν προτιμάτε ο τηλεοπτικός Άγγελος;

Ο Θανάσης Πατριαρχέας γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1986, είναι δηλαδή 35 χρονών. Ο ηθοποιός κατάγεται από την Καλαμάτα. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Το 2010, σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου αποφοίτησε το 2013, ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός. Είναι ένας από τους πιο ψηλούς Έλληνες ηθοποιούς με ύψος 1,87.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης. Επίσης, ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας LEGΩ, που κέρδισε την πρώτη θέση στο Scratchnight του Bob Theatre Festival το 2013. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά. Ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» το 2015 τη σεζόν 2015-2016 Οι Άσφαιροι
Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Εκεί πρωταγωνιστεί μαζί με την Ντόρα Μακρυγιάννη και τη Μαριάννα Τουμασάτου από το 2018 μέχρι το 2020, τη σεζόν 2021 Τα καλύτερα μας χρόνια, τη σεζόν 2021 -2022 Σασμός.

«Ο Αγγελος είναι ο νέος αγροτικός γιατρός του χωριού Άνω Ποριά και έρχεται από την Αθήνα με σκοπό να μάθει το παρελθόν του, Η μητέρα του, πριν πεθάνει στο νοσοκομείο, του αποκαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος και από τότε ξεκινά η περιπέτεια του. Η αφορμή για το οδοιπορικό του στην Κρήτη δίνεται από μια παλιά φωτογραφία, αλλά και από το ένστικτο του που του λέει «εδώ είναι οι ρίζες σου». Δεν είναι τυχαίο -καθώς περνούν τα επεισόδια, θα το διαπιστώνει και το κοινό- ότι ο ήρωας, αν και άνθρωπος της πόλης, νιώθει πολύ ωραία και οικεία στο χωριό. Κάτι τον δένει εκεί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω και πολλά να σας πω, δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Ο. Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με μυστικά και ψέματα. Αν μάθει γιατί η Αργυρώ δεν μπορεί να είναι με τον Αστέρη, δεν θα κατανοήσει το λόγο. Η αγάπη σβήνει τις διαφορές. Και πραγματικά, τι σχέση έχουν τα παιδιά με τις αμαρτίες και τα λάθη των γονιών τους;», έχει πει ο ίδιος.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι παντρεμένος με τη Βίβιαν Δράκου από το 2019 και έχουν δυο κόρες.

Η ίδια είναι personal trainer και υπήρξε αθλήτρια βόλεϊ, ενώ έχει παίξει και σε μεγάλες ομάδες. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε και περνούν τρυφερές στιγμές όλοι μαζί με παιχνίδια και αγκαλιές.


Μάλιστα, η Βίβιαν Δράκου είχε δηλώσει πέρυσι στο Πρωινό: «Θέλαμε να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη μου όταν θα είμαστε πιο σίγουροι. Tην άλλη βδομάδα μπαίνω στον 7ο μήνα. Δεν ξέρουμε το φύλο και ούτε θέλουμε να το μάθουμε. Θέλουμε να είναι έκπληξη, να το μάθουμε στον τοκετό. Είμαστε μαζί 10 μήνες μόνο. Στους τρεις μήνες έμεινα έγκυος. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Τώρα πολιτικό και πιο μετά θρησκευτικό, για να πάρουμε την ευλογία».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts