Πεντανόστιμο φαγητό, μαγευτική θέα και καλοί φίλοι στη… «Κόμισσα» της Κέρκυρας

Στην ατμοσφαιρική και πανέμορφη Κέρκυρα θα συναντήσεις το εστιατόριο που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κλέβει τις εντυπώσεις με τις υπέροχες γεύσεις και την απαράμιλλη ποιότητα του.

Ο λόγος, φυσικά για τη «Κόμισσα» στον γραφικό όρμο Γαρίτσας η οποία με τη θέα της στο παλαιό φρούριο της Κέρκυρας και τα πεντανόστιμα πιάτα της φιλοξένησε και φέτος το καλοκαίρι τον καλύτερο κόσμο.

Συγκεκριμένα, στη «Κόμισσα» βρέθηκε ο Γιώργος Ντάβλας, όταν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις τον έφεραν στο νησί των Φαιάκων, για να δειπνήσει με τη παιδική του φίλη Καλομοίρα Μιχαλά αλλά και να γνωρίσει τους ιδιοκτήτες, Στέφανο Νεδέλκο, Δημήτρη Κατέχη αλλά και τον Κώστα Μωραΐτη που είναι και ο σεφ της «Κόμισσας».

Με πολύ μεράκι και τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι παραγωγής του μαγαζιού, οι τρεις ιδιοκτήτες φροντίζουν να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας και δημιουργικότητας ελληνική κουζίνα με μοντέρνα ματιά. Την εμπειρία συμπληρώνουν η πλούσια λίστα κρασιών από Έλληνες παραγωγούς, η όμορφη ατμόσφαιρα και η μαγευτική θέα.

Instagram: @i_komissa

Facebook: Η Κόμισσα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts