Πες αντίο στη λιπαρότητα και την ακμή της επιδερμίδας σου με τη βοήθεια πανίσχυρων και καινοτόμων προϊόντων!  

Η περιποίηση του προσώπου μας αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια φροντίδας ώστε να βελτιώνεται η όψη της επιδερμίδας. Χάρισε κι εσύ τώρα στο πρόσωπό σου σου την πιο πολυτελή φροντίδα που έχεις απολαύσει ποτέ με τις σειρές Imperial Caviar και Bereza Siberica της Natura Siberica και δες το τόσο λαμπερό και ανανεωμένο που δεν θα το πιστεύεις! 

Η κρύα Sculpting Face Mask βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, κάνει την επιδερμίδα απαλή και πιο σφιχτή, παρέχει εφέ lifting και σμιλεύει το οβάλ του προσώπου. Ενυδατώνει σε βάθος και αναζωογονεί το κουρασμένο δέρμα. Το εκχύλισμα από μαύρο χαβιάρι είναι μια μεγάλη πηγή πρωτεϊνών, αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών. Διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα, αυξάνει την ανανέωση του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση όπου έχει ως αποτέλεσμα την ομαλότερη, νεότερη και πιο αναζωογονημένη επιδερμίδα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και το πολυτελές χρυσό Peel που επαναφέρει την λάμψη και αναζωογονεί την επιδερμίδα. 

Εφάρμοσε στο δέρμα σου για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα και τη νέα σειρά Bereza Siberica της Natura Siberica, με βάση τον υδρολύτη της λευκής σημύδας που είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά φυτά της Σιβηρίας. Τα οποία έχουν σπάνιες ιδιότητες και φημίζονται για τα θαυμάσια φυσικά οφέλη προς δέρματος και συντήρησης της ομορφιάς. Βοηθούν στην επανόρθωση του δέρματος, στην ανακούφιση από τον ερεθισμούς και τις φλεγμονές, ενυδατώνουν βαθιά και απαλύνουν το δέρμα. Αυτή η μάσκα ελαχιστοποίησης των πόρων έχει σχεδιαστεί για να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες και την περίσσεια του σμήγματος από τους πόρους, αφήνει επιδερμίδα ενυδατωμένη, καθαρή και λαμπερή.

Η εταιρία Natura Siberica βαδίζει μαζί με την φύση στην παρασκευή των καλλυντικών της. Η πρωτοποριακή επιχείρηση δημιούργησε πρώτη και συνεχίζει να δημιουργεί βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Η φήμη των καλλυντικών προϊόντων από την Natura Siberica μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά και τα προϊόντα της πωλούνται στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Ισπανία. 

Δοκίμασε αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σου και βρες τον απόλυτο σύμμαχό για τo πρόσωπό σου! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα της Natura Siberica στην Ελλάδα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://www.goorganic.gr 

ή τα social media της εταιρείας Facebook: Natura Siberica Greece / Instagram: naturasibericagreece. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts