Ποια είναι η τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου από το J2US

J2US: Μετά την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο «Σπίτι με το Mega», η Ρία Ελληνίδου έρχεται μέσα από το σόου του Alpha ως coach της Τζούλιας Νόβα.

Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου απολαύσαμε τόσο την υπέροχη ερμηνεία της όσο και το καταπληκτικό act με την Τζούλια Νόβα, η οποία και μας εξέπληξε με τις φωνητικές της ικανότητες.

Ποια είναι η Ρία Ελληνίδου

Η καταγωγή και οι μουσικές σπουδές

Η Ρία Ελληνίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από όπου είναι και η καταγωγή της. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών, ξεκίνησε τα μαθήματα σε ωδείο, μαζί με τα αδέλφια της και διδάχτηκε θεωρία και αρμονία μουσικής και παράλληλα, παραδοσιακή προπαιδεία. Έκανε μαθήματα βυζαντινής μουσικής, τα οποία τη βοήθησαν να ερμηνεύει δύσκολα παραδοσιακά και μικρασιάτικα τραγούδια με εξειδικευμένα γυρίσματα. Επιπλέον ιδιαίτερα μαθήματα παραδοσιακών οργάνων και παραδοσιακού τραγουδιού.

«Δεν είναι χόμπι όπως νομίζει ο κόσμος. Βιοποριζόμαστε απ’ αυτό και θα τύχουμε και σε κακές συνεργασίες, θα πούμε τραγούδια που ίσως να μην μας αρέσουν πάντα ή και να τραγουδάμε σε χώρους, σε συνθήκες, σε ωράρια, με αμοιβές όπου δεν θα το κάναμε αν είχαμε επιλογή. Ανταγωνισμός υπάρχει πάντα και παντού ,όμως εγώ επιλέγω ανθρώπους να συνεργαστώ που αισθάνομαι καλά πάνω στη σκηνή μαζί τους και που μου αρέσει η ενέργεια τους. Ο κόσμος τα καταλαβαίνει αυτά και δεν θα μπορεί να είναι ευτυχισμένος αν δεν είμαστε εμείς πρώτα», έχει πει.

Η συνεργασία με την οικογένεια και η προσωπική δισκογραφία

Η οικογένειά της άλλωστε, έχει δημιουργήσει ένα συγκρότημα στο οποίο και συμμετείχε. Οι “Γρακοί”, όπως λέγεται το συγκρότημα έκαναν το ντεμπούτο τους το 2005. Τα τραγούδια της είναι τα: “Θα σπάσω την πόρτα”, “Σε κάνω κέφι”, “Kάπου στη Θεσσαλονίκη” και “Tα σημάδια”, τα οποία ερμηνεύει σε κάθε live εμφάνισή της και ξεσηκώνει τον κόσμο

Η προσωπική ζωή

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ρία Ελληνίδου είχε αποκαλύψει πώς διαχειρίζεται το ανδρικό κοινό στα μαγαζιά που εμφανίζεται.

«Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Τους κόβω με το χιούμορ μου, δεν μαλώνω ποτέ. Θα του πω “έφυγες μάστορα, επόμενος”. Το πάλκο είναι ψηλά, δεν μας φτάνουν. Πάντα ζητάω να είναι ψηλό το πάλκο για να μη μας φτάνουν αλλιώς θα ανέβουν πάνω να χορέψουν και θα πάρουν σβάρνα τα καλώδια. Έχει τύχει να πέσει κάποιος και να καθίσει πάνω στον κιθαρίστα την ώρα που έπαιζε. Θα συμβούν πολλά».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts