Ποια ζώδια θα συμμετείχαν με άνεση στο Power Of Love;

Ένα παιχνίδι αγάπης είναι το Power of Love.
Σου δίνει τη δυνατότητα να ερωτευτείς, να αγαπήσεις, να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να βγάλεις φυσικά και χρήματα.
Κάποιοι παίκτες εστιάζουν στη συναισθηματική αξία του παιχνιδιού, κάποιοι άλλοι πιο πρακτικοί επικεντρώνονται στο κέρδος, είτε το χρηματικό, είτε αυτό της δημοσιότητας.
Αγαπητό μέσο είναι η τηλεόραση, ωστόσο κάποιοι χαρακτήρες δεν αντέχουν την κοινοποίηση και την παρακολούθηση τους από τρίτους. Υπάρχουν άτομα που σε καμία περίπτωση δεν θα συμμετείχαν στο παιχνίδι ή κάποια άλλα θα ήταν απλά περαστικά, θα έπαιζαν για λίγο μόνο και μόνο για λόγους εμπειρίας και περιέργειας.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν θα πήγαινε στο τηλεοπτικό show Power Of Love:

ΚΡΙΟΣ

Ο ζωηρός Κριός που του αρέσουν οι νέες εμπειρίες και θέλει να δοκιμάζεται και να επιχειρεί δεν είναι σίγουρο αν θα ήθελε να λάβει συμμέτοχη στο Power of Love. Ναι μεν του αρέσουν τα παιχνίδια, ωστόσο αγαπάει την ελευθερία κινήσεων και λογικά δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στα περιοριστικά πλαίσια του χώρου ή των συνθηκών. Από την άλλη πλευρά είναι από τους χαρακτήρες που δεν του αρέσουν οι όροι και οι κανόνες, αδυνατεί να οριοθετήσει τη συμπεριφορά του, αντιδραστική στάση θα κρατούσε στα τηλεοπτικά καλούπια. Εξάλλου θεώρει πως ανήκει στους κατακτητές του ζωδιακού κύκλου, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, οπότε θα αναρωτηθεί γιατί να κλειστεί σε ένα σπίτι με περιορισμένες επιλογές και να μην βγει έξω να φλερτάρει όποιο άτομο του αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος αν θα αποφάσιζε τελικά να λάβει συμμέτοχη στο Power of Love μάλλον θα κοίταζε αυτή την περίπτωση από την πρακτική της πλευρά. Ο Ταύρος συνήθως είναι δύσκολος και βαρύς, δεν συμπαθεί τις αλλαγές, ωστόσο πολλές φορές εστιάζει στην πρακτικότητα του θέματος, του αρέσει να βολεύεται, εντοπίζει το κέρδος και επικεντρώνεται σε αυτό. Υπολογίζοντας λοιπόν τα θετικά στοιχεία θα έμπαινε στο παιχνίδι, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα ήταν ένας δυνατά ενεργός παίχτης, πολύ πιθανόν να είχε τον ρόλο του παρατηρητή. Σαν χαρακτήρας είναι ανασφαλής, επειδή όμως είναι παιδί της Αφροδίτης και έχει ανάγκη να αγαπάει και να αγαπιέται θα έβρισκε τελικά το άτομο που θα μπορούσε να γίνει το ταίρι του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όπου παιχνίδι και χαρά ο Δίδυμος μέσα, φυσικά και θα έδειχνε προθυμία να λάβει συμμετοχή στο Power of Love. Ανέμελος χαρακτήρας, δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τις καταστάσεις, σίγουρα θα ήταν από τους ζωτικούς παίχτες που με τα καμώματα του θα κέρδιζε την προσοχή. Ας μη ξεχνάμε πως ένα από τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου είναι η αδυναμία του να προσανατολιστεί μόνο σε ένα ταίρι, οπότε η τάση του προς το διπλό ταμπλό θα δημιουργούσε ανήσυχες καταστάσεις που θα μπορούσαν να ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το θέμα με έναν Δίδυμο είναι ποσό καιρό θα καθόταν σε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι από τους χαρακτήρες που βαριούνται εύκολα, θέλουν ποικιλία και εναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά θα πρέπει να σκεφτεί και να αναλύσει ένας Καρκίνος προκειμένου να πάρει την απόφαση να συμμετέχει στο Power of Love. Θα περάσω καλά; Θα μου αρέσει; Θα υπάρχει κάποιο άτομο που να με θέλει; Θα με συμπαθήσει κανείς; Οι ανασφάλειες πάντα κυριαρχούν στη σκέψη του Καρκίνου, θα χρειαστεί πολύ χρόνο και πολύ μεγάλη υποστήριξη από συγγενείς και φίλους για να φτάσει στο σημείο να πάρει μια τέτοιου είδους απόφαση. Αν τελικά το αποφασίσει και προλάβει να μπει στο παιχνίδι τότε θα ξεκινήσει ένας δεύτερος γύρος ανασφαλειών που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία του και τη γενική του διάθεση. Αν αφήσει τον εαυτό το να απελευθερωθεί τότε όλα θα πάνε μια χαρά, θα καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια πολλών.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »