Ποιος ήταν ο τυχερός στους Παγιδευμένους; Η μικρή γιορτή των ηθοποιών της σειράς και τα spoiler

Από σήμερα ξεκινά η μεγάλη έρευνα στους Παγιδευμένους για να βρεθεί ο ένοχος της δολοφονίας του Άγγελου και αυτή θα είναι μία πραγματικά δύσκολη διαδικασία.

Οι «Παγιδευμένοι» έζησαν χθες τηλεοπτικά την κορυφαία στιγμή της σειράς, με τις πρώτες σκηνές από την δολοφονία του Άγγελου και την εμπλοκή της Άννας σε αυτή.

Από σήμερα όλα αλλάζουν, έχουμε νέες προκλήσεις και αγωνίες, αλλά πριν από αυτές, οι συντελεστές και το κάστ της σειράς, έκαναν το πρώτο ανεπίσημο γλέντι τους για να γιορτάσουν την επιτυχία τους και να τους πάει καλά η χρονιά.

Κοπή της πίτας με πολλά ερωτηματικά

Η χθεσινή ημέρα ήταν μέρα γιορτής για τους περισσότερους από τους ηθοποιούς των Παγιδευμένων αφού αποφάσισαν μετά το ολοήμερο γύρισμα με όλους τους συντελεστές παρόντες, να κόψουν αργότερα το βράδυ την πίτα τους. Για την καλή τύχη της χρονιάς και φυσικά για την μέχρι τώρα επιτυχία τους.

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η μικρή Εβελίνα, η οποία στη σειρά υποδύεται την νεαρή Δάφνη, την μικρή αδελφή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και κόρη του Παύλου Ορκόπουλου.

Η σειρά του ΑΝΤ1 γνωρίζει μία ανέλπιστη (δίκαιη) επιτυχία. Είναι μόνιμο Νο1 trend στα social media και έχει πολύ πιστό νεανικό κοινό. Αυτή η επιτυχία δεν μεταφράζεται πάντα με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και αυτό είναι το παράδοξο, αλλά όλοι αναγνωρίζουν την ποιοτική διάστασή της και το πρακτικό επίτευγμα.

Γιατί, το lead in που παραλαμβάνει η σειρά από την κωμωδία «Ποιος Παπαδόπουλος» που προηγείται είναι μονοψήφιο και κατορθώνει να το τριπλασιάσει, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό του prime time με αντιπάλους το Survivor All Star αλλά και εσχάτως το MasterChef.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν, όπως και το αντίστοιχο «Υargi» στην Τουρκία στο οποίο και άλλωστε βασίζεται η σειρά. Οι τούρκοι συνάδελφοι – δημοσιογράφοι έχουν γράψει πολύ κολακευτικά σχόλια για την ελληνική της εκδοχή και για το προσεγμένο καστ.

Σε αυτή την γιορτή είδαμε για πρώτη φορά την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με βραδινό φόρεμα, δίχως τα γνωστά και viral πια ταγιέρ που φορά ως Άννα Ροδίτη. Και έχοντας στο πλευρό της τον Πέτρο Λαγούτη, τον αγαπητό του κοινού αστυνόμο Ανδρέα.

Οι ηθοποιοί όπως μάθαμε τη χθεσινή βραδιά συζητούσαν και για τα spoiler της σειράς. Μη νομίζετε ότι γνωρίζουν το σενάριο μέχρι τέλους.

Για να σε ενημερώσουμε σχετικώς τα πιο πρόσφατα, βάζουν στο κάδρο των υπόπτων για τη δολοφονία του Άγγελου και την μητέρα του Υβόννη, την οποία υποδίδεται η Ταμίλα Κουλίεβα. Το θεωρούμε πάντως απίθανο, να είναι αλήθεια.

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts