Πολίστας, την ώρα που πανηγύριζε για την πρόκρισή του στον τελικό στο Τόκιο, καιγόταν το σπίτι του!

Αυτά είναι τα παιχνίδια της μοίρας που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ούτε να γράψει στο πιο ευφάνταστο σενάριο!

Έλληνας πολίστας, την ίδια ώρα που πανηγύριζε για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην οποία ανήκει στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, το σπίτι του στην Αγία Άννα Ευβοίας καιγόταν ολοσχερώς.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media ο παλιός αθλητής πατέρας του πολίστα Τάσος Παπαναστασίου, ο Τάσος Παπαναστασίου ο οποίος ανέβασε μία συγκλονιστική φωτογραφία -μισή με τον εφιάλτη της πυρκαγιάς και μισή με τους πανηγυρισμούς του γιου του στο Τόκιο- και έγραψε στη λεζάντα: “Και τώρα ας μου πει κάποιος όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ Αννα, ο γιος σου κερδίζει μετάλλιο στο ΤΟΚΥΟ κλαις από χαρά η από λύπη ?????”.

Να θυμίσουμε ότι οι Έλληνες πολίστες κατάφεραν να επικρατήσουν των Ούγγρων με 9-6 και προκρίθηκαν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της της Εθνικής Ομάδας Πόλο της χώρας μας που από το ξεκίνημα των Αγώνων στο Τόκιο μέχρι και σήμερα, πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις. Τώρα θα πρέπει να περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα Ισπανία-Σερβία για να δουν με ποια από τις δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας του τελικού για το πόλο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 10,30 το πρωί, τον οποίο βέβαια αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος λατρεύει τον υγρό στίβο και γενικότερα τα σπορ που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts