Πρεμιέρα για το Φως στο Τούνελ απέναντι στο My Style Rocks: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή Φως στο Τούνελ. Η παρουσιάστρια, στην έναρξη της εκπομπής της ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, αλλά και τους ιθύνοντες του Alpha.

«Καλησπέρα. Αυτή τη νύχτα του Οκτώβρη θα ανάψουμε όλοι μαζί εδώ στο Τούνελ τα φώτα, για την 23η τηλεοπτική χρονιά. Από αυτή την μακρόχρονη πορεία στην έρευνα για την αναζήτηση της αλήθειας, αντλώ φίλοι μου τη γνώση και την εμπειρία και κρατώ τις ανθρώπινες αξίες που αναδεικνύονται εδώ στο Τούνελ μαζί με την αγάπη σας, που για μένα είναι κινητήρια δύναμη. Σας ευχαριστώ γι’ αυτήν και τις ευχές. Και θα είναι παράλειψη μου να μην πω και ένα ευχαριστώ σε όλους τους ιθύνοντες εδώ του Alpha. Με πρώτο τον πρόεδρο μας, Δημήτρη Κοντομηνά, για την αγάπη και τη εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά. (Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…)

Η βραδινή εκπομπή του Alpha έδωσε “μάχη” στους πίνακες τηλεθέασης με το My Style Rocks και την Ευαγγελία Αραβανή. Στο χθεσινό Gala της εκπομπής μόδας, στο πλατό βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ποια εκπομπή επέλεξαν όμως οι τηλεθεατές;

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης:

Δυναμικό Κοινό:
Φως στο Τούνελ: 17,3%

My Style Rocks: 16,6%

Γενικό σύνολο:

Φως στο Τούνελ: 22,5%

My Style Rocks: 14,6%

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts