Πριν κάνει τον πανικό στο My Style Rocks – Σε αυτό το παιχνίδι είχε κάνει το πρώτο ”μπαμ” η Ρέινα Βενέτη

Ο νέος κύκλος του My style rocks έχει φέρει τα πάνω κάτω, αφού βλέπουμε τις διαγωνιζόμενες- που έχουν παρακολουθήσει και τους παλιούς κύκλους – να είναι πιο ανταγωνιστικές από ποτέ.

Γενικότερα μεγάλη εντύπωση κάνουν και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, η οποία δεν δέχεται πολλά από τα κορίτσια με τις βαθμολογίες να είναι τις περισσότερες φορές αυστηρές.

Η Ρείνα Βενέτη είναι ένα από τα κορίτσια, που κάνουν τη διαφορά, ωστόσο συχνά μπαίνει στο δίλλημα και κάνει πολύ αιχμηρά σχόλια στις συμπαίκτριες της.

Δεν ξέρουμε αν ήταν πάντα έτσι με τον ίδιο χαρακτήρα, αυτό που μάθαμε ωστόσο μέσα από ένα βίντεο, που κυκλοφορεί στο Tik Tok είναι, πως την Ρεϊνα την είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Deal του ΑΝΤ1.

Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστριες Ρέινα


Οι παίκτριες του διαγωνισμού μόδας, Ρέινα και Emilia προκάλεσαν ταραχή στο πλατό του ΣΚΑΙ σε σημείο που νευρίασε μέχρι και η Κατερίνα Καραβάτου.

Ρ.: Είναι αγενές αυτό που κάνεις.
Ε.: Γιατί είσαι εδώ; Τελείωσε μην μου μιλάς άλλο. Φέρε αυτόν που σε ντύνει… Τώρα μου έρχεσαι έτσι. Έλεος. Όλοι πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες εδώ μέσα.
Ρ.: Άντε πάλι με τους στυλίστες ξεκίνησε η καραμέλα. Είναι δυνατόν;
Ε.: Τέλος πάντων με ή χωρίς στυλίστα αυτό είναι μια βλακεία και μισή. Δεν κολλάνε πουθενά.
Ρ.: Είναι άσχημο και δεν θα συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι. Κορίτσι μου είσαι για τα πανηγύρια.
Ε.: Θα σε πάρω κι εσένα μαζί. Εγώ πάω στα πανηγύρια.
Ρ.: Δεν ανήκω σε αυτά που πηγαίνεις εσύ.

Μάταια η Κατερίνα Καραβάτου προσπαθούσε για κάποια ώρα να δώσει τον λόγο σε άλλη συμπαίκτρια τους. Αυτό κατέστη δυνατό μόνο όταν τελείωσε ο έντονος καυγάς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts