Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τα καλοκαιρινά events που διοργανώνει η Diamond Events στη Μύκονο

Πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν, ο Γιώργος Ντάβλας και η designer της βραβευμένης εταιρείας εκδηλώσεων Diamond Events, Άννα – Μαρία Ρογδάκη.

Εκτός από την στενή φιλία που τους συνδέει, οι δυο συνεργάτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί μέσα στη καλοκαιρινή σεζόν, στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, τη Μύκονο. 

Η εταιρεία Diamond Events, με τεράστια εμπειρία και επιτυχία έχει σχεδιάσει και πραγματοποιήσει destination γάμους και βαπτίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Άννα – Μαρία Ρογδάκη είναι η κορυφαία σχεδιάστρια εκδηλώσεων. Οι σπουδές της την οδήγησαν από την απόκτηση πτυχίου κλασικής μουσικής στη μελέτη γάμου στο Λονδίνο της Αγγλίας. Το πάθος και η αγάπη της για τη δουλειά, την ανεβάζουν σε αστρονομικά επίπεδα και η ίδια εργάζεται χτίζοντας μια στενή σχέση με τους πελάτες και εκφράζοντας την ιστορία τους μέσα από τα σχέδιά της.

Δείτε τις προτάσεις και τις συμβουλές της Άννας – Μαρίας Ρογδάκη στο https://diamondevents.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts