“Πόλεμος” δίχως τέλος: «Μην αγχώνεστε, οι Μπλε…» – Ο Αναγνωστόπουλος ξεμπρόστιασε την παραγωγή του Survivor All Star

Έξαλλος είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την αποχώρηση του από το Survivor All Star, την οποία πολλοί θεώρησαν άδικη και σίγουρα στημένη από την παραγωγή. Έχοντας λοιπόν επιστρέψει στην Ελλάδα ο επιχειρηματίας, έχει ξεμπροστιάσει το παιχνίδι με τις αποκαλύψεις του.

Πριν από μερικές ώρες μίλησε ανοιχτά για την συνάντηση του Ατζούν με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την παράβαση του στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε πως είναι πιθανό να τις βάλει και πάλι στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, αρνήθηκε να δώσει την πρώτη του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ενώ άγνωστο παραμένει αν μιλήσει σε κάποια εκπομπή του σταθμού, όπως έχει υπογράψει στο συμβόλαιο του.

Το νέο ξεμπρόστιασμα του Αναγνωστόπουλου στο Survivor All Star

Μετά την τελευταία του ανάρτηση, ο Κώστας ξέσπασε ξανά αποκαλύπτοντας πως οι παίκτες της Μπλε ομάδας παρόλο που χάνουν… τρώνε κανονικά. Μάλιστα, κάποιοι “έπεσαν” να τον φάνε, όμως όπως απάντησε, απλά λέει αλήθειες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts