Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού

Είναι από τις σειρές που σίγουρα θα αφήσουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σασμός ήταν το μεγάλο ατού του ALPHA την σεζόν που μας πέρασε αφού τα νούμερα του συχνά έπιαναν το 30% στο δυναμικό κοινό και ο ανταγωνισμός έσβησε δίπλα του.

Όπως φαίνεται το κανάλι έχει στοιχηματίσει πάνω του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι φανατικοί τηλεθεατές αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα του.

Πότε κάνει πρεμιέρα ο Σασμός;

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα διαδραματίσουν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσουν τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.

Χωρισμός σοκ στην έναρξη της β’ σεζόν
Ο νέος κύκλος του Σασμού αναμένεται να έχει λίγο απ’ όλα. Πάθη, έρωτες, βεντέτες και έναν βαρβάτο χωρισμό, όπως μαθαίνουμε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.

Το ζευγάρι που θα τραβήξει χωριστούς δρόμους δε θα είναι άλλο από τον Σταύρο και την Αργυρώ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς θα καταλάβει ότι ο πραγματικός της έρωτας είναι ο Αστέρης και έτσι οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί.

Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της, τις ώρες που λείπει από το σπίτι καθώς και το γεγονός ότι συνεχώς ακούει μηνύματα στο κινητό της. Ποτέ όμως δεν θα τη φέρει προ των ευθυνών της, ποτέ δεν θα της ζητήσει τον λόγο, ούτε θα τη βάλει στη διαδικασία να διαλέξει με ποιον από τους δύο άντρες θέλει να περάσει τη ζωή της.

Απλά, όταν σιγουρευτεί για τα συναισθήματα της γυναίκας που αγάπησε, όταν νιώσει πως τελικά η καρδιά της ανήκει αλλού, θα αποχωρήσει διακριτικά. Θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει από το σπίτι, παρά τις πιέσεις της Μαρίνας που θα του ζητήσει να κάνει μια προσπάθεια ακόμα για να σώσει τη σχέση τους.

«Τουλάχιστον προσπάθησα να σε κάνω ευτυχισμένη. Εσένα και τον μικρό Πετράκη. Ήσασταν η ζωή μου, όμως φαίνεται πως η καρδιά γράφει τη δική της ιστορία», θα είναι λίγα από τα λόγια που θα της πει φεύγοντας. Η Αργυρώ δεν θα τον σταματήσει γιατί και η ίδια θα έχει πλέον καταλάβει πως η μοίρα της έχει γραφτεί στο πλευρό του Αστέρη Σταματάκη.

Πηγή: tv 24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts