Πύρινα μέτωπα: Πολίτης επιτέθηκε σε συνεργείο της ΕΡΤ και δημοσιογράφο!

Η καμένη γη, οι περιουσίες που χάθηκαν και ήταν κόποι μιας ζωής, η αγωνία για το αύριο και η αποπνικτική ατμόσφαιρα που έχουν προκαλέσει οι φωτιές σε τόσα πολλά μέτωπα, έχουν φέρει χάος και πανικό.

Ειδικά στα βόρεια της Αττικής όπου έχουν καεί τόσα και τόσα σπίτια, η ένταση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κυρίως των κατοίκων των περιοχών που έχουν πληγεί.

Μάλιστα, στη Δροσοπηγή, σήμερα το μεσημέρι όπου μαίνεται ακόμα η φωτιά, κάτοικος ο οποίος είδε προφανώς το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες, επιτέθηκε σε συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης και τη δημοσιογράφο.

Στο σημείο είχε σπεύσει η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη με καμεραμάν του καναλιού και μετέδιδε ζωντανά τις εικόνες φρίκης που αντίκριζε όταν ο κάτοικος της περιοχής χωρίς κανέναν λόγο τούς πλησίασε απειλητικά.

Παρά την έκκληση της δημοσιογράφου να σταματήσει την επίθεση, εκείνος δεν σταματούσε, φανερά εκνευρισμένος. Όμως, ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το όλο περιστατικό έλαβε τέλος, αν και είχε ήδη καταγραφεί από την κάμερα.

Δείτε το βίντεο:

gossiptv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts