Ρουβάς-Ζυγούλη: Η 14χρονη κόρη τους, Αναστασία, έχει ταλέντο στο τραγούδι σαν τον πατέρα της!

Η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, η Αναστασία Ρουβά είναι φανατική με τα social media και δείχνει να προτιμά το TikTok, στο οποίο πρόσφατα μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στην πλατφόρμα, μας έδειξε ακόμα ένα ταλέντο της και δεν είναι άλλο από το τραγούδι!

Μάλιστα ανέβασε στη συγκεκριμένη πλατφόρμα ένα βίντεο στο οποίο πράγματι τραγουδάει με χάρη και νάζι.

Δεν μιλάμε φυσικά για την ομορφιά της αφού αυτή είναι δεδομένη με πατέρα τον Σάκη Ρουβά και μητέρα την Κάτια Ζυγούλη.

Όμως προς το παρόν δείχνει να προτιμά την ξένη μουσική όμως σίγουρα γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά όλα τα τραγούδια και τις μεγάλες επιτυχίες του πατέρα της. Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Αναστασία Ρουβά:

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της έχει πάρει τα… βουνά και κάνει αναδάσωση στην Πεντέλη, μέρος της οποίας καταστράφηκε πρόσφατα από την πύρινη λαίλαπα. Ο Σάκης Ρουβάς, στηρίζει τέτοιες δράσεις και βρέθηκε σήμερα το πρωί από νωρίς στο βουνό που έχει καεί για να βοηθήσει στην αναδάσωση και να βάλει και εκείνος το δικό του λιθαράκι ώστε να γίνει και πάλι πράσινο το τοπίο. Μάλιστα, όπως είπε στον ΣΚΑΪ, είχε ήδη φυτέψει 20 δέντρα προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γινόταν η συγκεκριμένη δράση, η οποία είναι και η τελευταία για το 2022. Με το νέο έτος, όμως, θα συνεχίσει μαζί και με άλλους εθελοντές αυτή την τόσο μεγάλη προσπάθεια. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts