Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα!

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και το στόλισμα του σπιτιού σιγά-σιγά γίνεται πραγματικότητα. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα γιορτινά διακοσμητικά, οι καρυοθραύστες αλλά και τα λαμπερά φωτάκια είναι μερικά μόνο στοιχεία που αρκούν για να φέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στην οικογένεια.

Το ΔΙΑΦΑΝΟ έχει όλα όσα επιθυμείς για να συνθέσεις τα πιο μαγικά Χριστούγεννα, ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί. Κάνε το όπως ο Σάκης και η Χριστίνα!

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε το δέντρο, τα στολίδια και τα διακοσμητικά από το ΔΙΑΦΑΝΟ, καθώς μοιράστηκε μαζί μας τον εντυπωσιακό και γεμάτο ζαχαρωτά στολισμό του σπιτιού της, δίνοντας έμπνευση και σε εμάς!

Η πόρτα του σπιτιού, τα παράθυρα, το τζάκι και το δέντρο έχουν ως κεντρικό στοιχείο διακόσμησης το κόκκινο χρώμα, στολίδια σε σχήμα καραμέλας, φιόγκους και γκι. Η πόρτα του σπιτιού, είναι διακοσμημένη με ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Στο τζάκι κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα που εμπνέει την ζεστασιά των εορτών. Στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο κυριαρχούν οι λευκές και οι κόκκινες μπάλες, τα στολίδια σε σχήμα καραμέλας, τα γλειφιτζούρια και τα λουλούδια.

Η Χριστίνα Μπόμπα πληροφόρησε τους ακολούθους της με μία τρυφερή ανάρτηση στα social media, με την λεζάντα πως «Φέτος τον στολισμό των Χριστουγέννων επιμελήθηκαν τα πιο γλυκά πλάσματα, η Αριάνα και η Φιλίππα!!!». Εξάλλου η οικογενειακή θαλπωρή και αγάπη καθρεπτίζεται στο υπέροχο και γιορτινό κλίμα του σπιτιού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts