Σήμα κινδύνου: Οργάνωση καλεί τους τζιχαντιστές να αιματοκυλήσουν τις γιορτές των χριστιανών

Τεράστια προσοχή σε όλη την Ευρώπη φέτος την περίοδο των γιορτών μιας και μια οργάνωση που πρόσκειται στο ισλαμικό κράτος προτρέπει τους υποστηρικτές να εξαπολύσουν επιθέσεις σε στόχους όπως αγορές και νοσοκομεία στην Ευρώπη.

Οι αρχές στην Ευρώπη έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφάλειας ιδιαίτερα μετά και από την επίθεση με το φορτηγό στο Βερολίνο.

Το Ίδρυμα Μέσων Ενημέρωσης Nashir, το οποίο υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος, ανάρτησε το μήνυμά του στο διαδίκτυο μαζί με εικόνες μαχητών με όπλα και μαχαίρια, τον Άγιο Βασίλη, ταράνδους και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σύμφωνα με το παρατηρητήριο ένοπλων ομάδων στο διαδίκτυο SITE Intelligence Group, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Οι εορτασμοί τους, οι συγκεντρώσεις τους, οι λέσχες τους, οι αγορές τους, τα θέατρά τους, οι κινηματογράφοι τους, τα εμπορικά τους κέντρα, ακόμα και τα νοσοκομεία τους αποτελούν όλα τέλειους στόχους για σας», έγραφε στο μήνυμά προς τους ισλαμιστές που δρουν μεμονωμένα στην Ευρώπη.

Το ίδρυμα ανέφερε ότι το Ισλαμικό Κράτος θα «αντικαταστήσει τα πυροτεχνήματα με ζώνες με εκρηκτικά και εκρηκτικούς μηχανισμούς, και θα αλλάξει τα τραγούδια και τα χειροκροτήματά τους σε κλαυθμούς και οδυρμούς».

Το μήνυμα υπενθύμισε σε υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους το κάλεσμα στις αρχές του Δεκεμβρίου από τον νέο εκπρόσωπό του Άμπου αλ Χασάν Αλ Μουχάζερ, ο οποίος δήλωσε ότι θα πρέπει να επιτεθούν επίσης και σε τουρκικές πρεσβείες και προξενεία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts