Σίσσυ Χρηστίδου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την συνέντευξη του Μαραντίνη

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές από σήμερα 11/5 νωρίς το πρωί είναι η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνης. Αφορμή για να στείλει επίσημη ανακοίνωση η παρουσιάστρια (διαβάστε την εδώ), στάθηκε η αποκαλυπτική συνέντευξη του τραγουδιστή στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μίλησε για την διατροφή, για τη σχέση με τα παιδιά του τα οποία αποκάλυψε πως κατέθεσαν στο δικαστήριο, στην πλούσια ζωή που ζουν με την μητέρα τους, στα χρήματα που της έχει δώσει, αλλά και στην συνεπιμέλεια, που παρόλο που την έχασε θα συνεχίσει για να την διεκδικήσει.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Χρηστίδου μετά την συνέντευξη του Μαραντίνη

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Happy Day του ALPHA και έκανε αποκαλύψεις, μεταφέροντας τις αποφάσεις που πήρε η παρουσιάστρια για το πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής.

Από την άλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την ψυχολογικά κατάσταση της παρουσιάστρια λέγοντας: «Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, κατάλαβα ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα βλέπε το θέμα αν θέλεις να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου λέει ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει “δεν είμαι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει”».

Και συμπλήρωσε μετά από λίγο: «Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει, “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία. Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολύ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν».

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές από σήμερα 11/5 νωρίς το πρωί είναι η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνης. Αφορμή για να στείλει επίσημη ανακοίνωση η παρουσιάστρια (διαβάστε την εδώ), στάθηκε η αποκαλυπτική συνέντευξη του τραγουδιστή στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μίλησε για την διατροφή, για τη σχέση με τα παιδιά του τα οποία αποκάλυψε πως κατέθεσαν στο δικαστήριο, στην πλούσια ζωή που ζουν με την μητέρα τους, στα χρήματα που της έχει δώσει, αλλά και στην συνεπιμέλεια, που παρόλο που την έχασε θα συνεχίσει για να την διεκδικήσει. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Χρηστίδου μετά την συνέντευξη του Μαραντίνη Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Happy Day του ALPHA και έκανε αποκαλύψεις, μεταφέροντας τις αποφάσεις που πήρε η παρουσιάστρια για το πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής. Από την άλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την ψυχολογικά κατάσταση της παρουσιάστρια λέγοντας: «Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, κατάλαβα ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα βλέπε το θέμα αν θέλεις να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου λέει ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει “δεν είμαι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει”». Και συμπλήρωσε μετά από λίγο: «Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει, “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία. Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολύ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν».
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts