ΣΑΣΜΟΣ: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν.

Ο Παύλος καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα τη ζωής του. Η Αιμιλία δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του γιατί βλέπει έναν άνθρωπο γεμάτο μίσος και έχθρα.

Μπροστά στο ενδεχόμενο ο Αστέρης και η Αργυρώ να είναι ξανά ζευγάρι η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης είναι σθεναρή. Λίγο αργότερα η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει.

“Παιδί μου θέλω να ‘σαι ευτυχισμένη, όχι όμως στο πλευρό αυτό που σκότωσε το γιο μου. Δεν θέλω να βάλω τον Αστέρη στο σπίτι μου” της λέει καταστρέφοντας κάθε ελπίδα που είχε να ξανά βρεθεί με τον άντρα που αγάπησε τόσο.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος και η Καλλιόπη έχουν μία συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Όταν ήταν παιδιά οι γονείς τους ήθελαν να τους λογοδώσουν για να σταματήσει η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Αφού παραδέχονται πως και οι δυο καλόβλεπαν το ενδεχόμενο να είναι μαζί ή Καλλιόπη του υπενθυμίζει ότι στη ζωή της υπήρχε ήδη ο Βασίλης. “Και να παντρευόμασταν δεν θα ζούσες τελικά.

Θα σε είχε σκοτώσει ο Βασίλης” του λέει κι εκείνος απαντά “πάλι υποχρεωμένος σου είμαι Σταμάτακαινα;“. Μαθιός και Αστέρης σχεδιάζουν την ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ. Δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμη μία φορά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts