Σασμός:Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς μεγάλο όνομα αποχωρεί από την σειρά.

Παρά το γεγονός πως ο Σασμός θα πάει και για τρίτη σεζόν, κάποιοι πρωταγωνιστές της σειράς θεωρούν πως τα δυο χρόνια επιτυχίας ήταν καλά, δεν έχει κάτι άλλο να δώσει ο ρόλος τους, κι εκείνοι θέλουν αντίστοιχα να ανοίξουν νέος κύκλους στη ζωή τους, άρα το να μην συμμετέχουν του χρόνου είναι μονόδρομος για εκείνους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real time, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σειράς έχει πει ήδη το όχι στην πρόταση της παραγωγής ενώ δεν έχει γραφτεί ακόμα πως ο ήρωάς του θα… τελειώσει!

Εκτός Σασμού ο Δημήτρης Ήμελλος

Ο γάμος του με την Μαρίνα θα μετατραπεί σε εφιάλτη. Το ζευγάρι δε θα καταφέρει να ευτυχήσει. Ο Ευθύμης καραδοκεί και διψά για εκδίκηση. Όσο κι αν η Αιμιλία παλεύει να προστατεύσει τον Αντώνη, ο αδίστακτος εγκληματίας θα βρει τον τρόπο να τον χτυπήσει εκεί που πονάει.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στον αγαπημένο της πως είναι έτοιμη για τον γάμο τους. Οι ετοιμασίες ξεκινούν και η μεγάλη μέρα φτάνει. Η Μαρίνα ντύνεται νυφούλα και φτάνει στην εκκλησία. Στα σκαλιά αντικρίζει τον αγαπημένο της, ντυμένο γαμπρό. Η στιγμή αυτή είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Για πρώτη φορά, οι δυο τους αισθάνονται ελεύθεροι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και στην αγάπη.

Τα τσιράκια του Ευθύμη φτάνουν απρόσκλητα στον γάμο, όμως στόχος τους δεν είναι ο Αντώνης, στη σειρά Σασμός. Το όπλο στρέφεται στη μεριά της Μαρίνας. Ο Ευθύμης θέλει να εκδικηθεί τον Αντώνη, με το ίδιο νόμισμα. Μόλις ο Αντώνης τους αντικρίζει, μπαίνει μπροστά για να σώσει την αγαπημένη του. Όλοι πανικοβάλλονται και αρχίζουν να τρέχουν. Ο πυροβολισμός ηχεί δυνατά και ο Αντώνης πέφτει αναίσθητος στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Ο γάμος αυτός βάφεται με αίμα και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts