Σασμός: Έλενα Πιερίδου: Η ηθοποιός που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αμούτζα

Σασμός: Ο ηθοποιός στη σειρά βρίσκεται σε σχέση με την «Τζένη». Και στην πραγματικότητα όμως, ηθοποιός είναι και η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αμούτζα.
Ο λόγος για την συνάδερφό του, Έλενα Πιερίδου με την οποία περνούν όμορφες στιγμές. Πρόσφατα μάλιστα και με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς η Ελενα Πιερίδου δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Γιώργο Αμούτζα στο Instagram.
«Χαρούμενες νέες αναμνήσεις μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν διαδικτυακά κοντά στην πρώτη καραντίνα τον προηγούμενο Μάρτιο αλλά βρέθηκαν από κοντά τον περασμένο Ιούνιο μετά το τέλος του πρώτου lockodown όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα για να τον συναντήσει από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του.

Η όμορφη μελαχρινή Έλενα Πιερίδου είναι επίσης ηθοποιός και τη γνωρίσαμε καλύτερα στον ρόλο της «Ελένης» στη σειρά «Το τατουάζ». Την έχουμε δει επίσης στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και λίγο αργότερα στο «Κόκκινο Ποτάμι». Έχει μια αδερφή, την Ιφιγένεια, με την οποία είναι πολύ αγαπημένες και μάλιστα συμπρωταγωνίστησαν στο «Τατουάζ». Η νεαρή κούκλα ηθοποιός, μάλιστα, είχε μια σχέση για πολλά χρόνια. «Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση. Τώρα ευελπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολα να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα. Είναι άλλοι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου», είχε πει το 2018 σε συνέντευξή της.

Όταν γνώρισε το Γιώργο Αμούτζα όμως, όλα άλλαξαν και κατάλαβε ότι ο έρωτας την καλούσε. Για μια ακόμη φορά, μάλιστα, την καλούσε στην Ελλάδα. Οι δύο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και κάνουν ήδη κοινά σχέδια μαζί, χωρίς όμως να βιάζονται…

Πηγή:Ciao

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts