Σασμός: Έξαλλος ο Σταύρος με τον Αστέρη: «Μείνε μακριά από την γυναίκα μου… αλλιώς»

Σασμός: Τελικά θα δούμε να αποκαλύπτεται το μεγάλο ψέμα και η πλεκτάνη που έχει στήσει εδώ και καιρό ο Αστέρης στον Σταύρο, σύζυγο της Αργυρώς, προκειμένου να μαθαίνει νέα της.

Όπως παρακολουθήσαμε και στο χθεσινό επεισόδιο, η αλήθεια έλαμψε! Το μεγάλο ψέμα του Αστέρη Σταματάκη βγήκε στο φως και πια και ο Σταύρος αλλά και η Αργυρώ γνωρίζουν πως όλον αυτόν τον καιρό παρουσιαζόταν σαν κάποιος άλλος στην ζωή του Σταύρου. Οι δυο τους, ο Σταύρος και ο Αστέρης στην σειρά Σασμός, θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο αποψινό επεισόδιο.

Όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής. Ο Άγγελος δε φαίνεται να είναι πρόθυμος να βάλει τέρμα στην κόντρα του με τους Σταματάκηδες. Η Άσπα προσπαθεί να τον πείσει να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια. Ποιος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts