Σασμός: Έτσι συναντά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια η γιαγιά Ρηνιώ τον Παυλή!

Σασμός: Να καθηλώσει αναμένεται η σκηνή κατά την οποία η γιαγιά Ρηνιώ συναντά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια τον ανιψιό της, Παύλο Βρουλάκη, τον οποίο μεγάλωσε σαν να ήταν δικός της γιος.

Η ομολογία της Καλλιόπης πως εκείνη χτύπησε τον Άγγελο πέφτει σαν βόμβα σε όλους. Παράλληλα, ο παπά Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να φύγει από το χωριό τους, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι, εκείνος συναντάει ύστερα από 20 χρόνια τη γιαγιά Ειρήνη, που τον θεωρούσε νεκρό. 

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια για την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Άγγελος. Ομολογεί στην Αστυνομία πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον γιατρό. Ο Αντώνης την ανακρίνει, αλλά όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον Μαθιό.

Ωστόσο, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος και έτσι συλλαμβάνεται.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης καταφεύγει στη στήριξη της Στέλλας και της ζητάει να αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας του, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Εκείνη, όμως, είναι ακόμη θυμωμένη και τυφλωμένη από μίσος για τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους βυθίστηκε πάλι στο πένθος. Από την άλλη, ο Νικηφόρος ανησυχεί για τον Μανόλη, καθώς συμπεριφέρεται περίεργα, αλλά, όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον
της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Λίγο μετά, ο Μανόλης αποφασίζει να μιλήσει στην Αστυνομία, ενώ ο παπα-Μιχάλης κάνει άλλη μία προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Παράλληλα, η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζουν το χωριό και όλοι φοβούνται πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της, για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο γάμος τους είναι πια σε τεντωμένο σκοινί και ξέρουν και οι δύο πως είναι δύσκολο να είναι ξανά όπως πριν.

Ταυτόχρονα, η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης, ενώ η υγεία του Αστέρη κλονίζεται και κάθε μέρα που περνάει νιώθει όλο και περισσότερο αδύναμος. Ωστόσο, δεν δίνει σημασία με αποτέλεσμα κάποια στιγμή καθώς οδηγεί να χάνει τον έλεγχο. Καταφέρνει, όμως, να σταθεροποιήσει το αυτοκίνητο, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται στον δρόμο του. Οι δυο τους έχουν ακόμη μία έντονη συζήτηση, η οποία καταλήγει και πάλι σε αδιέξοδο. Την ώρα που γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια!

Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε καιτης εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς, ενώ ο Μαθιός αφήνεται ελεύθερος αλλά δεν μπορεί να χαρεί όσο η Βασιλική που τον έχει και πάλι κοντά της. Την επομένη, η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό. Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts