Σασμός: Έχετε δει την παπαδιά με μαγιό; Απίθανη!

Σασμός: Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς, η Στέλλα Γκίκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές σε νησί των Κυκλάδων, με την ίδια να δείχνει να το απολαμβάνει. 

Την ίδια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Σασμός”, η οποία και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αγαπήθηκε μοναδικά από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, την παρακολουθούσε ανελλιπώς.

Η ηθοποιός Στέλλα Γκίκα υποδυόταν τον ρόλο της Παπαδιάς, ένας αρκετά ανατρεπτικός και ιδιαίτερος ρόλος, ο οποιος και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς αποφάσισε να κάνει ένα πανέμορφο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της βουτιές σε νησί των Κυκλάδων. Μετά από μια πιεστική και συνάμα για εκείνη χαρούμενη χρονιά, η ηθοποιός αποφάσισε να πάρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και να χαλαρώσει.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 1 Ιουλίου, η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία, όπου βρισκόταν στη θάλασσα με το μαγιό της και πόζαρε χαμογελαστή.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts