Σασμός: Ήρθε η ώρα της αλήθειας για Μαθιό και Γεράσιμο! Μεγάλες ανατροπές!

Σασμός: Καταιγιστικές θα είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς του Alpha.

Η εξομολόγηση του Αμερικανού λίγο πριν πεθάνει ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνές του Φραγκιουδάκη. Στη σκέψη πως μπορεί να βρεθεί ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας λούζεται από κρύο ιδρώτα και ο πανικός τον κυριεύει.

Την ώρα που ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα, η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος. Στη σκέψη πως το παρελθόν της γυναίκας που αγαπάει θα τους χτυπήσει και πάλι την πόρτα, λούζεται από κρύο ιδρώτα και δεν ξέρει τι να κάνει.

Κι ενώ ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα, η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά.

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει: Δεν πρέπει κανείς να μάθει την αλήθεια. Καταστραφήκαμε, λέει η Καλλιόπη στον γιο της, με τον Αντώνη να εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του.

Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί και να πει σε όλους πώς είναι ο γιος του Καραπάνου;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts