Σασμός: Αγνώριστη η παπαδιά στα backstage των γυρισμάτων! Όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Σασμός: Όσο εμείς περιμένουμε με λαχτάρα την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, η οποία αναμένεται μέσα στο Σεπτέμβριο, απολαμβάνουμε φανταστικές εικόνες από τα backstage.

Αυτή τη φορά η αγαπημένη μας τηλεοπτική παπαδιά ή αλλιώς η εξαιρετική Στέλλα Γκίκα, η οποία υποδύεται τη γυναίκα του παπά Μιχάλη, πόσταρε μια απίθανη φωτογραφία και πραγματικά είναι αγνώριστη!

Την είδαμε να ποζάρει στο πλευρό της Δανάης Παππά, της Ευγενίας Σαμαρά και της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, όπως ποτέ άλλοτε! Με μακιγιάζ και με ένα ζευγάρι μεγάλους ασημένιους κρίκους, δίνοντάς μας μια εικόνα, τόσο αλλιώτικη από αυτή της ηρωίδας της.

«Με ήλιο, με βροχή και χαμόγελο φαρδύ!
#sasmos backstage», έγραψε και ήταν μια κούκλα!

Αναφορικά με τις εξελίξεις της σειράς, η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Ωστόσο, εκτός από τις ιστορίες που ήδη είναι ανοιχτές, νέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι και ισχυρά διλήμματα έρχονται να δημιουργήσουν περισσότερη δράση στις εξελίξεις της σειράς. Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας και καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »