Σασμός: Απαρηγόρητοι Καλλιόπη και Αστέρης! Η κίνηση του Μαθιού που τους σοκάρει

Σασμός: Η Βασιλική επιστρέφει στην Άνω Ποριά, γεγονός που πυροδοτεί μεγάλες εξελίξεις. Όταν ο Μαθιός τη βλέπει μπροστά του, θέλει να τη σφίξει στην αγκαλιά του. Όμως εκείνη έχει εντελώς διαφορετικές προθέσεις. Συγκεκριμένα, κοιτώντας τον στα μάτια, του λέει πως, αν θέλει να εξιλεωθεί και να ξεπλύνει το αίμα του Στεφανή από τα χέρια του, πρέπει να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε. Μόλις ο Μαθιός συνειδητοποιεί τι του ζητάει να κάνει η αγαπημένη του, σοκάρεται.

Όμως η αγάπη του για εκείνη είναι τόσο μεγάλη, που της λέει πως, αν αυτός είναι μόνος τρόπος να τον συγχωρέσει, είναι πρόθυμος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή!

Άλλωστε, ακόμη μία φορά, της εξηγεί πως ό,τι έκανε το έκανε για να ζήσει εκείνη ευτυχισμένη και να την απαλλάξει από έναν άντρα που μόνο δυστυχία τής προκαλούσε. Θέλοντας, λοιπόν, να κάνει πράξη την επιθυμία της Βασιλικής, ο Μαθιός αποχαιρετά με βαριά καρδιά την οικογένειά του, με την Καλλιόπη και τον Αστέρη να είναι απαρηγόρητοι.

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός από τα πρόσωπα που αγαπάει τον λυγίζει. Ωστόσο, παρόλο που η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, ο Μαθιός δείχνει αποφασισμένος να παραδοθεί στις Αρχές και να ομολογήσει πως εκείνος δολοφόνησε τον Στεφανή.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική εξαφανίζεται

Σασμός: Η καθηλωτική ερμηνεία της Εύας Παπαδάκη ως μικρή Καλλιόπη

Σασμός: Ανατροπή: Ο Δημήτρης Ήμελλος συνεχίζει στην τρίτη σεζόν

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts