Σασμός: Αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου – Τον διώχνουν από την αστυνομία;

Σασμός: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου – Τον διώχνουν από την αστυνομία;

Ο ερχομός του Γεράσιμου στη σειρά Σασμός έφερε καταιγισμό εξελίξεων. Ο Αντώνης μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του και να τον έχει δεξί χέρι του, αλλά στην αστυνομία δεν έχουν όλοι την καλύτερη άποψη για τον μυστηριώδη αστυνομικό, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πολλά μυστικά, γεγονός που προκαλεί το ενδιαφέρον της Ντίνας. Εκείνη από την πρώτη στιγμή τον υποψιάζεται και δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπό του. Δεν τον εμπιστεύεται καθόλου και πλέον υπάρχει ένας εμφύλιος στην αστυνομία. Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη του Αντώνη. Η σχέση των δύο συνεργατών κρέμεται από μία κλωστή.

Ο Γεράσιμος, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει το έργο του. Νομίζει πως τα μυστικά του μένουν καλά φυλαγμένα. Στόχος του είναι να φτάσει στα όριά του τον Καραπάνο. Χωρίς να αποκαλυφθεί η σχέση μαζί του. Γιατί όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Γεράσιμος είναι ο γιος του βαρυποινίτη και στόχος του είναι να τον εκδικηθεί.

Η Ντίνα σταδιακά θα αρχίσει να παρατηρεί πως ο Γεράσιμος φέρεται έχει ύποπτη συμπεριφορά. Είναι ένας άνθρωπος σκοτεινός, αλλοπρόσαλλος. Που κινείται με έντονη μυστικοπάθεια. Αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ξεκινάει την παρακολούθηση.

Ο Γεράσιμος δεν έχει ιδέα πως υπάρχει άτομο μέσα από τη δουλειά του που τον υποπτεύεται και βρίσκεται στο κατόπι του προκειμένου να αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά του. Η Ντίνα αρχίζει την στενή παρακολούθηση. Προκειμένου να ανακαλύψει ποιος είναι στα αλήθεια ο νέος αστυνόμος, τον οποίο συμπαθεί τόσο ο Φραγκιαδάκης!

Όσο εκείνη ξεκινάει τις έρευνες, ο Γεράσιμος επιχειρεί να προσεγγίσει την Στέλλα, προς όφελός του. Της αρέσει ο δυναμισμός του και ξεχνάει πως πρέπει οι κινήσεις του να είναι προσεκτικές. Θα δώσει αυτός ο έρωτας το έδαφος που αναζητά η Ντίνα, για να τον ξεσκεπάσει; Μην το αποκλείετε, γιατί ο ερωτευμένος Γεράσιμος μπορεί να προβεί σε μεγάλες αποκαλύψεις στην πανέμορφη δικηγόρο.

Έχουμε εξελίξεις στο αστυνομικό τμήμα στον Σασμό.

Η Ντίνα ήταν αποφασισμένη να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του Γεράσιμου. Ο οποίος αρχίζει και γίνεται κολλητός με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.
Αυτά τα ξαφνικά κολλητηλίκια ενοχλούν την Ντίνα και την βάζουν σε υποψίες. Κάτι ένοχο κρύβει αυτή η μούρη και πρέπει να το ανακαλύψει. Δεν γίνεται ο Αντώνης να εμπιστεύεται τυφλά έναν τέτοιο άνθρωπο. Μπαίνει λοιπόν σε διαδικασία να ερευνήσει το παρελθόν του και να μάθει πως είναι γιος του Καραπάνου. Ανατροπές, και η αλήθεια στο φως.

Αμέσως θα ενημερώσει τον Αντώνη.

Όταν το μάθει ο Αντώνης τι θα πράξει άραγε; Θα στηρίξει τον συνάδελφο του ή θα εκνευριστεί από την αλήθεια;

Αλλά αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου, των αποκαλύψεων.

Γεράσιμος, Καραπάνος και πολλα μυστικά έρχονται. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts