Σασμός απόψε: Παλιός πρωταγωνιστής επιστρέφει στη σειρά για να δει τον Αστέρη στο νοσοκομείο!

Σασμός σήμερα: Ένας παλιός γνώριμος, από το άλλοτε στενό περιβάλλον του Αστέρη επιστρέφει απόψε στη σειρά για να μας θυμίσει παλιές εποχές και να αλλάξει λίγο τα δεδομένα στην ιστορία.

Ο λόγος για τον Θάνο Μπίρκο, που στη σειρά υποδυόταν τον συγκρατούμενο του Αστέρη όσο καιρό ήταν εκείνος στη φυλακή. Ήταν ο λογιστής, ο Τόλης ο οποίος είχε υπό την προστασία του τον Αστέρη και έμενε μαζί του στο ίδιο κελί.

Ήταν ο ενοχλητικός Τόλης που μιλούσε συνεχώς και στην αρχή του εγκλεισμού του, εκνεύριζε τον Αστέρη ο οποίος ήταν βυθισμένος στη θλίψη του για ό,τι του συνέβαινε.

Οι δύο άντρες έγιναν φίλοι αφού πέρασαν πάρα πολλά κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του Αστέρη.

Αυτή τη φορά ο Τόλης επιστρέφει και θα τον δούμε τελείως διαφορετικό. Περιποιημένο για επίσκεψη καθώς θα τον δούμε να εμφανίζεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Αστέρης μετά την επίθεση στο σπίτι του, ως αντίποινα των ξαδέλφων της Μαρίνας για τον θάνατο του Άγγελου.

Όπως θα πει ο Τόλης στον Αστέρη κατά την επίσκεψή του, έγινε βούκινο στη φυλακή ο τραυματισμός του και γι’ αυτό εκείνος αποφάσισε να πάρει έξοδο για να πάει να τον δει.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με το απόσπασμα από την επίσκεψη του Τόλη στο νοσοκομείο για να δει τον Αστέρη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts