Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα – Οι πρώτες εικόνες πριν προβληθεί το επεισόδιο

Σασμός: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της.

Ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι στο Μαθιό, και αποκαλύπτει στη Βασιλική το μυστικό της Νάντιας. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

Στο μεταξύ ο Παύλος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Αργυρώ αρκετές φορές στο παρελθόν έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη και μοιράζεται αυτές τις σκέψεις του με τον Αντώνη.

Αύριο στο επεισόδιο 61 της σειράς Σασμός:

Ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτιkών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα. Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους.

Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί κι ο Παύλος, όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία. Η Ξένια λυτρώνει τον Μαθιό, αναγνωρίζοντας τον Στεφανή σαν πατέρα της Νάντιας.

Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα – Παρακάτω η πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε:

diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts