Σασμός: Αργυρώ και Θοδώρα ταξίδεψαν στην Πάρο (photos)

Σασμός: Τα γυρίσματα της σειράς για τον β’ κύκλο μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το σίριαλ του Alpha έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά παράλληλα κάποιοι ξεκλέβουν και λίγο χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο λόγιος για την τηλεοπτική Αργυρώ του Σασμού, κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, και την τηλεοπτική Θοδώρα, Δανάη Παππά που πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Πάρο με τους αγαπημένους τους.

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και ανάμεσα τους γεννήθηκε μια όμορφη σχέση με αποτέλεσμα να επιλέξουν κοινές διακοπές στο νησί όπου ο σύντροφος της Δανάης, Λάμπρος Λάζαρης δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα στο beach bar restaurant Aspro στον Αμπελά όπου εργάζεται ως υπεύθυνος τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του tinasmess.gr.

Ανέμελη η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη με τον αγαπημένο της, Θανάση Τότσικα απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα της Πάρου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Δανάη που επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο για αρκετές μέρες ήταν η καλύτερη ξεναγός.

Λίγο καιρό στις αρχές Ιουλίου πριν είχαν επισκεφτεί πάλι μαζί τα νησιά του Ιονίου γεγονός που αποδεικνύει ότι μέσα από τη δουλειά γεννήθηκε μια μεγάλη φιλιά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts